Şimdi Ara

Laptop için SSD Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar yeni bir laptop alacağım. Hem SSD hem de HDD olan bir model düşünüyorum. Daha önce hiç SSD kullanmışlığım yok. Öğrenmek istediğim 3 konu var.

1 - İşletim sistemi genelde hangisine yüklenmiş olarak geliyor?

2 - Eğer HDD üzerinde geliyorsa SSD'ye tekrar kur öbüründen kaldır falan problem çıkarmaz mı? Bir kere bölünmüş diskte yanlış partitiona kurdum, aynısından 2 işletim sistemi oldu, saçma sapan bir sürü hata aldım vs.

3 - Hemen hemen aynı konfigürasyona sahip ama SSD'siz daha ucuz bir laptop bulsanız sizce feda edilebilecek bir ürün müdür?

Laptop markasını ve modelini bilerek vermedim, insanlar haklı olarak yardımcı olmak için şu modelde bu var, bunda bu var, istersen bir de buna bak diye bir sürü güzel öneri getiriyor. Aklım zaten karışık, ben de zor karar veren bir tipim, sonra laptop almaktan vazgeçerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn21 -- 28 Ekim 2013; 13:17:32 >

• SSD ve HDD beraber olan laptoplarda ssd yi siz görmüyorsunuz zaten. Yüklü gelen bir yazılım sayesinde ssd bölümü cache olarak kullanılarak programların ve windowsun hızlı açılması sağlanıyor.

Ne kadar ucuz olduğuna bağlı tabi ki. Tercih meselesi.
  • littlestewie L kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Ben 2 ayrı "C" ve "D" gibi disk göreceğimi zannediyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.