Şimdi Ara

Laptop ile ilgili yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni leptop alalı 2 gün oldu windows 7, driverleri filn yükledikten sonra tekrar başlata bastm kapattktan sonra acılmadı çöktü galiba bu çöktükce leptopa zarar vermiş olabilir mi sizce? servise versem mi yada format atsam mı? ne yapmalıyım yardımlarnızı beklıyorum teşekkürler..

• Orjinalinde hangi işletim sistemi yüklüydü. ?
    Açma düğmesine bastığınızda hangi aşamaya geliyor? Hiç mi açılmıyor? Siyah ekran görünüyor mu?
    Sistemle beraber herhangi bir cd verildi mi?
    Açılış ekranında recover için bir tuşa basın gibi bir ibare çıkıyor mu?
  • Orjinal windows 7 professional 64 bit yüklüydü.
    Açma düğmesine bastıgımda 10 sanıye sonra kapanıyor tekrar acıyo kapanıyor böyle gidiyor ekran açılıyor.
    Verildi sadece Freedos sürümü cdsi verildi onu yüklemedim bunu istememiştim.Onun yerine windows yükledim.
    Evet çıkıyor. Leptopa zarar vermiş olabilr mi sence neden çöktügünü bizde anlam veremedim.
  • Bios ayarlarına girmeye çalışın açılışta F tuşlarından birine atanmıştır. Bios ekranında bekleyin kapanma yapıyorsa yine donanımsal bir sorun var demektir. Kapanmıyorsa sistemi cd den açıp yeniden farklı bir işletim sistemi ile test edin. Sistem yeni olduğu için hiç bir yerini açmadan aldığınız yere götürün 15 günü geçmediği için birebir değiştirme hakkınız olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.