Şimdi Ara

Laptop İle Wifi den Bağlanamıyorum Acil Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni modem aldık evde diğer bilgisayarlar rahatlıkla wirelesstan bağlanabiliyorlar yalnız benim laptobum problem yaratıyor eski modemimizle rahatça bağlanabiliyordum bu yeni modemde problem çıktı yardımcı olabilirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: raso17

arkadaşlar yeni modem aldık evde diğer bilgisayarlar rahatlıkla wirelesstan bağlanabiliyorlar yalnız benim laptobum problem yaratıyor eski modemimizle rahatça bağlanabiliyordum bu yeni modemde problem çıktı yardımcı olabilirseniz sevinirim

kablosuz şifreleme türünü değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç yöntem ile deneyelim bakalım;
    Öncelikle WIFI bağdaştırıcınızı devre dışı bırakıp etkinleştirerek tekrar bağlanmayı deneyin.
    1-Şifreleme türünü WEP, WPA ve WPA 2dan birini yaparak tekrar deneyin.
    2-Wireless şifrenizi değiştirip deneyin.
    3-Diğer bilgisayarlardan Ağ ve Paylaşım merkezi>Ağ bağlantısı adı>Kablosuz Özellikleri>Güvenlik sekmesinde yazan "Şifreleme Türü" kısmında (AES/TKIP) ne ise kendi bilgisayarınızda da aynısını seçin.
    2.maddeye dikkat!!!! eğer WPA ve WPA 2 protokolünde şifre oluşturmak istiyorsanız oluşturacağınız şifreyi sayı ve harf kombinesi yaparak en az 10 karakter olacak şekilde oluşturun.
    En son çare modeminizi resetleyip bütün ayarları yeniden özelleştirin, sorun çözülecektir.
    Modeminizdeki Wireless ayarlarının varsayılan değerlere dönmesi çoğu zaman bu tip olası problemleri çözmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 9 Kasım 2013; 16:03:23 >

• dün modemi bağlayan adam tüm basamakları uyguladı fakat bir tek şifreyi değiştirmek aklımıza gelmedi onu deneyip tekrar yazacağım ilginiz için teşekkürler şuan kablodan sorunsuz bağlanabiliyorum driverı silip tekrar yüklemek birşey değiştirmez sanıyorum
  • raso17 kullanıcısına yanıt
    bu bir çözüm olabilir deneme yanılma yöntemi ile anlamak gerekir driver sil-yükle yaparak bir dene bakalım işe yarayacak mı ? benim başıma geldi o yüzden yazayım dedim evdeki herkes bağlanıyordu telefon, tablet, PC ama benim laptop bağlanmıyordu kafayı sıyırmak üzereydim sinirden şifreyi değiştirince düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.