Şimdi Ara

laptop'ım sata 2 mi 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem sandra hem de hwinfo ile tarattım ve aşağıdaki sonuçları aldım.
    ilk fotoda sata mode g3/600 yani sata 3 gözükmesine rağmen hemen altında portların g2 ve g1 yani sata 2 ve 1 olduğu gözüküyor. takılı mevcut harddisk de sata 2 görünüyor.

ikinci fotoda da portların 6gb/sn olduğu görünüyor. sata 3 değeri olduğunu okudum nette.

sonuç olarak sata 3 ssd alsam benim laptop da uyum sorunu çıkar mı çıkmaz mı? teşekkürler.
    laptop'ım sata 2 mi 3 mü?laptop'ım sata 2 mi 3 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3datt -- 7 Şubat 2018; 1:22:15 >

• Laptopun içerisinde sata 2 hdd takılı ise ondan sata 2 olarak gösteriyor olabilir aida64 programında çipset güney köprüsü kısmında ne yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykemerli -- 7 Şubat 2018; 21:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykemerli

Laptopun içerisinde sata 2 hdd takılı ise ondan sata 2 olarak gösteriyor olabilir aida64 programında çipset güney köprüsü kısmında ne yazıyor?

• Sata 1= 1.5gb/sn
    Sata 2= 3gb/sn
    Sata 3= 6gb/sn

Bilgisayarındaki iki port'da 6gb/sn yani sata 3 desteklemekte Ssd'den tam verim alabilirsin...
  • Sata 3 desteği var hm 76 chipsetin.
  • cevaplar için çok teşekkürler.
  • Merhaba bende laptobuma ssd almak istiyorum fakat sata girişini ne olduğunu bilemedim.Yardımcı olur musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 3 MÜ YOKSA SATA 2 Mİ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.