Şimdi Ara

laptop in dahili wlan adaptöründe sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar toshiba nin a100 serisinden iyi bir modelini yaklasik 9 aydir kullaniyorum.. tam ulan toshiba sasirtti, sorunsuz gidiyor derken, dahili wlan adaptörü beni yari yolda birakti.. ne toshiba nin kendi configfree adli programindan, ne intel proset ten ne de windows un kendi icinden herhangi bir kablosuz aga baglanamiyorum, baglanmayi birak göremiyorum bile onlari, bunun nedeni ise adaptörün kapali olmasi, oysa adaptör acik ve isigi da yaniyor, ya da öyle gözüküyor.. aklima gelen herseyi yaptim, sürücüsünü güncelledim, bulabildigim eski sürüceleri bile tek tek yükleyip denedim, ama nafile olmuyor, olamiyor.. neyse sorularima gececek olursam..

1. durduk yerde -ki laptop olmasina ragmen yerinden cok nadir kaldiriyorum- tasindigi icin vs. icindeki adaptörün bir sekilde bozulmus olmasi mümkün mü? bir de dedigim gibi "on" isigi yaniyor ama pc de tik yok, bana misin demiyor.. sorun icerideyse servise vermeden kendim cözebilir miyim, tamir edebilir miyim?

2. eger donanimsal degilse sorun, ki yazilim olarak alet düzgün calisiyor gibi, recovery disk ile herseye sifirdan baslamanin bir faydasi olur mu acep?

3. hic birsey sorunumu cözmedi ve gene olan benim cüzdana oldu.. servise vermeyecek ve harici bir wlan adaptörü alacak olursam, tercihim usb mi olmali yoksa pcmcia mi? yani en azindan 100mbit i destekleyecek bir harici wlan adaptörü alirsam..

biraz uzun oldu ama, simdiden tesekkürler yardimlariniz icin..

• ışığın yanıyo olmasına ne bakıyosun. aç kapa yap sen kablosuz ağı...

kolay gelsin...
  • nasil yani? ac kapa?
  • laptop üzerinde kablosuz ağı aktif yada deaktif eden bi düğmesi var onu bul...

kolay gelsin...
  • onu diyorum ben de iste... o salterin acik veya kapali olmasi birsey farkettirmiyor.. her halükarda pc ve yazilimlar adaptörün kapali diyor.. isiktan kastim da o salteri "wlan on" halinde birakinca yanmasi..
  • Fn+f2 yap..
    Saygılar;
  • haha güzel çözüm değil mi?
    Saygılar;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cahilligime verin fakat fn+f2? f2 tamam da fn nedir?
  • klavyede fn diye bir tuş olması lazım genelde sol altta
    fonksiyon tuşunun kısa yazılışı ayrıca farklı renktir
    onun ile beraber f2 tuşuna basın
  • ne yapmasi gerekiyordu bu kombinasyonun? masaüstününde iken kullandigimda bir sey olmadi.. belirli bir yer var mi yapmak icin?
  • kapatıp açın bilgisayarı ve modeme bağlanmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.