laptop internet çekmeme
-
-
Tamir sırasında anten zarar görmüş olabilir.
-
açabiliyosanız wifi kartı bağlantı kablolarını kontrol edin arıza yada hasar görmüş olabilir harici wifi ile denemekte fayda var
-
wifi antenini takmamışta olabilir...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiwwifi antenini takmamışta olabilir...
Hocam kartı takmasa nasıl az çekiyor olsun. O zaman pc donanımı görmediği için zaten wireless adaptörünü hiç açmaz.
Not:
Laptop'ın alt kapağını aç orada ufak bir kart göreceksin. O karttan iki adet uç giriyor anakart üzerine muhtemelen bir tanesinin ucu çıkmıştır.
-
kart demedim kartla anten farklı durum... kartı takması yetmez antenlerinide takması gerek...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiwkart demedim kartla anten farklı durum... kartı takması yetmez antenlerinide takması gerek...
'Okuduğunu anlamadan yorum atarsan böyle olur' derler benim yaptığıma. :) Eyvallah bende sıkıntı.
-
okuduğunu anlamayan sensin zibidi... wifi kartının antenini söküp takmayı unutabilirler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiwokuduğunu anlamayan sensin zibidi... wifi kartının antenini söküp takmayı unutabilirler...
Sen hala okuduğunu anlamamaya devam ediyorsun. Ben dikkatsizce okumadan yorum yaptığımı söylüyorum. Kafan güzel galiba ? Sıkıntı bende diyorum, ben yanlış anlamışım diyorum, antenle kartı karıştırmışım diyorum anladın mı ? Tövbe yarabbi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X