Şimdi Ara

Laptop ısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptoğ modelim MSI EX600 Nvidia Geforce 8600 M G ekran kartı var 7 aydır kullanıyorum ve aynı oyunları oynuyorum fakat 2 gün önce tam oyuna girerken bilgisayar kitlendi ve res attı yeniden başladığında bilgisayarda 6 ekran vardı. ve hoşgeldiniz demeden kendini kapatıyodu. bilgisayarcıya götürdük açtık içini ramlara baktık sorun yok ekran kartını serinletip krem sürdük tek ekran halinde açıldı. eve getirdim çalıştırdım oyuna girdim yine aynı olay. ne olacak anlamadım(ekran kartı anakartın üzerine deiştirmem için yeni anakart almam gerekiyormuş::S). fakat bilgisayar 2 gündür yorganın üzerinde aşırı ısınmış olabilir. ama 1 gece normal zeminde durdu serinlemiştir belki ama bu gun yine oldu. nasıl düzelir bu sorun?

edit: ewkran kartı driverleri yüklemeye kalktığımızda reset atıyordu kendine. biostayken bile 6 ekran vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 31 Temmuz 2008; 17:23:19 >

• Yastıktı yorgandı dizüstü oralarda durmaz düz zemin olacak.Altında hava akımını sağlayacak yer yoksa fan boşa çalışır ve senin gördüğün o hatalar ve dahası belirir.Arama yapıp araştırırsan boşa konu açmamış olursun .
  • fakat bilgisayarı soğuttuk balkonda beton ustune koydum hatta aksam yok değişmiyor.birde açılırken 6 ekran masaüstüne gelince tek ekran oluyor ama oyuna girince 2dk sonra atıyor oyundan yine
  • Yatakta, yastıkta, altı kapalı yüzeyde kullanmaman gerekir notebook'u
  • tamam kullanmamam gerekir anladım ama ne yapmam gerekiyor şimdi bilgisayar düzelmiyor hala 6 ekran bilgisayar ekran kartını tanımıyor aygıt yöneticisinde ekran kartı bilinemyen aygıt olarak görünüyor ve drivlerleri yüklenince bilgisayar açılmıyor. anladım yanlış yerde kullandım ama şimdi ne yapacam? bana o lazım
  • coller aldım yan yatık fan yeri bosta kalcak hava cıkmasi lazm pc kapanırdı benimde sıcakdan 1 saat max sonra verdim servise deiştiridiler fanları artık 15 saat bile oynuyorum az ısınıyor normal yazdayız
  • o zaman servise kadar gidecek çünkü düzelmiyor.sorunu anlamak için kasayı açtım arkadaki kağıt gitti. herhalde kapsamdan çıkmıştır
    birde aldığın firmanın servisine verdin değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.