Şimdi Ara

Laptop ısınıp kapanıyor ve ekran kartı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba Satallite L855 - 16W marka laptobu alalı daha bir sene oldu ama grafik kalitesi yüksek olan oyunlarda ısınıp belli bir süre sonra kapanıyor ve son zamanlarda daha çok olmaya başladı bu durum. Ekran kartı zarar görmüş olabilir mi yada başka bir durum olmuş olabilir mi ? İkinci sorum ise toplam kullanılan grafik belleğim 5888mb bunun 3840mb paylaşımlı geri kalan 2048mb da ayrılmış olan ekran kartı. Ben bu ayrılmış olan ekran kartını arttırma gibi bir durumum yada nvdia yapma gibi bir durumum varmı

• witlithe kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın yük altında ısınıp kapanması bir koruma mekanizmasıdır. Ekran kartı ve işlemci gibi bileşenler bu yolla korunur. Cihazınızın garantisi devam ediyorsa servise gönderip bakım yaptırın. Muhtemelen fan çıkışı tozdan tıkanmış ve termal macun işlevini kaybetmiştir. Bir çok kullanıcının başına gelen senaryo bu.

Ekran kartı belleği ile ilgili bir ayar yapamazsınız.
  • eyvallah aga. beklediğim cevap geldi diyebilirim fan kesin toz içinde de :) macunda bitmiş olabilir :) garantisi var olmadı ben yarın telefon edeyim toshibayada bulunduğum yerde servisini öğreneyim bu arada ekran kartı olayı olmadı bee :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: witlithe

eyvallah aga. beklediğim cevap geldi diyebilirim fan kesin toz içinde de :) macunda bitmiş olabilir :) garantisi var olmadı ben yarın telefon edeyim toshibayada bulunduğum yerde servisini öğreneyim bu arada ekran kartı olayı olmadı bee :)

Fena bi elektirik süpürgesiyle temizlemeyi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fanı temizle macunu değiştir sana detaylı anlatımda vereyim hem resimli gayet güzel

http://anakartamiri.com/notebook-isinip-kapaniyor-resimli-anlatim/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.