Şimdi Ara

LAPTOP ISINMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı yaklaşık 1 yıl önce aldım 11 ay kadar oldu oyun oynarken çok ısınma yapıyor sizce sorun bakım yaptırmakta mı daha bakım yaptırmadım.

Acer Aspire VN7-791G
    16 GB RAM 2 GB NVİDİA GE FORCE GTX 960M Ekran kartı 64 bit İ7 işlemcili

• evrenozlu1 E kullanıcısına yanıt
    Harika bir bilgisayarın var ve uzun ömürlü olmasını isteriz ,

Bakım zamanı gelmiş ve garantisi de bitmemiş olduğu için , servisine götürüp ,başında durmak suretiyle fan temizliği ve macun değişimi yaptrmalısın,

ücret talep ederlerse de ver , hakkıdır çünkü...

adamakıllı yaptıklarından emin ol yeter...böylelikle daha uzun yıllar kullanabilirsin...
  • @sendemail e katılıyorum. Servise verip macun değişimi ve fan temizliği iyi olur. Ek olarak laptopun altına soğutucu yada altı daha fazla hava alması için biraz yükseltmek sıcaklığı biraz daha düşürecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar aydında oturuyorum hava sıcaklığı 42 43 derece oluyor oda bazen klimasız odada oluyorum içerisinin çok sıcak olmasının bir etkiside olabilir mi çünkü sadece müzik felan açıkken cpu 75 dereceye kadar çıkıyor bu halde bir de battlefield kaç derece olacak diye baktığımda 98 derecelere kadar gördüm oyunu kapattım zarar görmesin diye
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Hiçbir yetkili servis başında beklemenize izin vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servisin başında beklemenize gerek yok kenar mahalle bilgisayarcılarına sakın o bilgisayarı teslim etmeyin servisine yollayın bakımını yapıp yollarlar ücret talep edeceklerini sanmıyorum cpu için 70 dereceler bir nebze kurtarsa dahi 98 derece çok yüksek bir sıcaklık bilgisayarı bakımı yapılmadan daha fazla zorlamayın zalman bir soğutucu almanızıda tavsiye ederim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.