Şimdi Ara

Laptop Isınma Sorunu %99 Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Yazın benim laptopum aşırı derece ısınıyor ve çok zaman geçmeden kapanıyordu.Bu yöntemi sizinle paylaşacağım

1- Öncelikle laptopunuzu düz zeminde kullanmayı tercih edin.

2- Laptopunuzu mümkün olduğunca serin yerlerde kullanmaya özen gösterin.

3-(En önemlisi bu ) Bu madde için 4 adet 5 litrelik plastik su şişelerinin kapağı lazım .(Not: şişe kapakları fazla yumuşak olanları kullanmayın)Laptopunuzun altında bir kaç adet biraz yüksek durması için yapılmış ayaklar vardır.Benimkinde 5 adet var laptopa göre değişir tabi ki.Bu kapakları laptopun 4 köşesine yerleştirin

4-Ekran kartı diriver larını güncelleyin.

5-İşlemcinin fazla ısınmaması için gereksiz hizmetleri sonlandırın.(Not:Eğer svchost.exe çok ram yiyorsa sağ tıklayıp hizmetlere gidin ve hangi hizmet fazla ram yiyorsa onu başlat menüsündeki hizmetlerden sonlandırın.

6-Laptopun fanını tozlardan temizleyin.

7- Artık ısınmadan sorunsuzca laptopunuzu kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDevil2 -- 11 Eylül 2015; 19:06:47 >

• bu yöntemi kendi başına mı buldun, inanmıyorum dostum çok zekisin. Demek laptop fazla ısınıyorsa serin yerde kullanalım ve daha önemlisi laptobun fan yardımıyla alttaki deliklerden havayı çekip, yandan dışarı attığını unutmayıp, bu delikleri kapatmamak için laptobu düz bir zeminde kullanalım, hata gerekirse şişe kapaklarıyla yükseltelim ha. Diyecek söz bulamıyorum

• Bu seneki nobel ödülünu sana vermeleri lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

bu yöntemi kendi başına mı buldun, inanmıyorum dostum çok zekisin. Demek laptop fazla ısınıyorsa serin yerde kullanalım ve daha önemlisi laptobun fan yardımıyla alttaki deliklerden havayı çekip, yandan dışarı attığını unutmayıp, bu delikleri kapatmamak için laptobu düz bir zeminde kullanalım, hata gerekirse şişe kapaklarıyla yükseltelim ha. Diyecek söz bulamıyorum

/>
    />
    />

Laptopu ısınan arkadaşlara yardımcı olmak için açtım konuyu senin dediğine bak . Bu yöntem işe yarıyor kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueDevil2

Laptopu ısınan arkadaşlara yardımcı olmak için açtım konuyu senin dediğine bak . Bu yöntem işe yarıyor kesinlikle

Hala bu yazdıklarının ısınma sorunun çözen bir yöntem olarak mı görüyorsun cidden Kusura bakma dostum amacım seninle uğraşmak falan değil ama bunlar her kullanıcının zaten bildiği ve uyguladığı şeyler. Evrenin sırrını bulmuş gibi davranmana gerek yok. Laptop ısınıyorsa, kişinin laptobun havalandırma deliklerini kapatacak kadar cahil olmadığını düşünürsün ve havalandırma çıkışları tozludur temizleyin dersin, soğutucu bloğu söküp macunu yenileyin dersin, adaptör voltajını kontrol edin, yanlış voltaj ısınmaya neden olabilir dersin.

Laptop çok ısınıyorsa serin yerde kullanın ne ya Sen bu yazdığın yanlışları yapmış olabilir ve iyi niyetle yazmış olabilirsin ama dışarıdan bakınca bilgisayar konusunda bilgisiz bir kullanıcının komik bir yorumundan başka birşey görünmüyor. Sen laptobun havalandırma deliklerini kapatarak kullanıyorsan ve sonra bunun farkına varıp, bunu çok önemli ve kendi buluşun gibi yazıyorsan kusura bakma ama insanlar sana güler.

Ayırca bilgisayar gibi forumu kullanmayı da pek bilmiyorsun. Alıntı yapılacağı zaman, gereksiz yere uzunluk olmaması için resim, video hatta yazı uzunsa yazının bir kesmi kesilip, öyle yorum yapılır, aklında olsun

• quote:

bu yöntemi kendi başına mı buldun, inanmıyorum dostum çok zekisin. Demek laptop fazla ısınıyorsa serin yerde kullanalım ve daha önemlisi laptobun fan yardımıyla alttaki deliklerden havayı çekip, yandan dışarı attığını unutmayıp, bu delikleri kapatmamak için laptobu düz bir zeminde kullanalım, hata gerekirse şişe kapaklarıyla yükseltelim ha. Diyecek söz bulamıyorum

/>
    />
    />

seslü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueDevil2

Hala bu yazdıklarının ısınma sorunun çözen bir yöntem olarak mı görüyorsun cidden Kusura bakma dostum amacım seninle uğraşmak falan değil ama bunlar her kullanıcının zaten bildiği ve uyguladığı şeyler. Evrenin sırrını bulmuş gibi davranmana gerek yok. Laptop ısınıyorsa, kişinin laptobun havalandırma deliklerini kapatacak kadar cahil olmadığını düşünürsün ve havalandırma çıkışları tozludur temizleyin dersin, soğutucu bloğu söküp macunu yenileyin dersin, adaptör voltajını kontrol edin, yanlış voltaj ısınmaya neden olabilir dersin.

Laptop çok ısınıyorsa serin yerde kullanın ne ya Sen bu yazdığın yanlışları yapmış olabilir ve iyi niyetle yazmış olabilirsin ama dışarıdan bakınca bilgisayar konusunda bilgisiz bir kullanıcının komik bir yorumundan başka birşey görünmüyor. Sen laptobun havalandırma deliklerini kapatarak kullanıyorsan ve sonra bunun farkına varıp, bunu çok önemli ve kendi buluşun gibi yazıyorsan kusura bakma ama insanlar sana güler.

Ayırca bilgisayar gibi forumu kullanmayı da pek bilmiyorsun. Alıntı yapılacağı zaman, gereksiz yere uzunluk olmaması için resim, video hatta yazı uzunsa yazının bir kesmi kesilip, öyle yorum yapılır, aklında olsun

Ben orda havalandırma deliklerini kastetmedim bazı kullanıcılar koltukta yatakta vs. kullanır laptop ısınır zeminide ısıtır ve çok daha sıcak olur . Her kullanıcı senin dediklerini uygulayamaz bunun için bu yöntemleri kolayca uygulayabilirler

• arkadaşlar çözümü buldum

https://lnk.parts/2tBbQ

• "3-(En önemlisi bu) Bu madde için 4 adet 5 litrelik plastik su şişelerinin kapağı lazım" HAHAHA :) Hocam bu hariç diğerlerine katılıyorum. Fakat bunun yerine özel bir soğutucu satın alınabilir...

Masaüstü için buradaki çözümler yeterli olacaktır hocam :)

https://help724.com/ekran-karti-isinma-sorunu-icin-cozum-onerileri//

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.