centrino 1.2 işlemci benim bildiğim kadarıyla yok.1.4 ten başlar.centrino zaten bi tabandır celeronla alakası yoktur.pentium ayrı centrino ayrıdır.centrinonun 1.6 nın verileri p4 2.6 ghz e eşdeğerdir.bunu intelin sayfasındanda bakabilirisin artı 2005 ten itibaren insanlar bu mhz hikayesini yanlış anladığı için intel artık işlemcilerin yanına mhz hızı koymuycak. m dediğin mobile işlemci anlamına gelir ve desktop pclere göre az enerji sarfederler farkı budur.istersen bencmaklara bu linkten bakabilirsin. http://www.intel.com/products/notebook/processors/index.htm?iid=ipp_note+proc& bu bölümü okuyup bu linkten Intel® Processor Performance Benchmarks bölümüne girersen detaylı bilgi edinebilirsin.
centrino dediğimiz aslında bir paketin adı. Bu paket:PENTIUM M işlemci,PENTIUM chipset (855,865) vede WI-FI den oluşan paketin adı.Onun dışında Pentium M'ler genelde normal pentium'un 1.5 katı hızla çalıştığı söyleniyor.Yani Pentium M 1.5= 1.5*1.5=2.25 gibi bişi oluyo
ılgı ve alakanıza tesekkurler....
ılgı ve alakanıza tesekkurler....
cihazın tam ozellikeride bunlar...
Marka : ASUS Ürün : L4R NOTEBOOK, CELERON M 1.2GHz Ürün Kodu : ASUS.NB.L45RC12CM İşlemci : Intel® Celeron® M 1.2GHz/512KB LCD Ekran : 15.1' XGA (1024x768) Yonga Takımı : ATI RS300MB / IXP150 Grafik Arabirimi : Tümleşik ATI 9100 grafik Grafik Bellek : 128MB a kadar İşletim Sistemi : Windows® XP Home Ağırlık : ~ 3kg Anabellek : 256MB DDR Sabit Disk : 30GB Optik Sürücü : DVD/CD-RW Combo Modem : 56K Ethernet : 10/100Mbps+ Wireless LAN(802.11b) IrDA : Var Pil Ömrü : ~ 5.5 saat Bellek Kapasitesi : 1GB (2xSODIMM yuva) USB : 4x USB2.0 Firewire : 2 Seri /Paralel Port : - / Var PS/2 Port : Var PCMCIA : 1xTip II TV-Out : Var Ses : S/PDIF ses çıkışı, AC97 Stereo Ölçüler : 336x275x32-36mm
bu alet celeron.sen centrino tabanlı falan demiştin...
arkadasım bu laptop alınmaz:( celeron 1.2ghz pea yanına bıle yaklasma bu arada arkadas basta centrino demis halbuki celeronmus..[wand] zaten centrino lar 1.4ghz den baslıo benim bildigim ve 1mb onbellekleri var.