vista kurulu sony vaio açıldıktan bir iki dakika sonra kapanıyor yeniden başlamaya çalışıyor ama yolda kalıp tekrar başlıyor.neden kaynaklanıyo olabilir teşekkürler
sistem özelliklerinden hata oluşumunda baştan başlat kutucuğunu kapatın, mavi ekran çıkarsa ordaki bilgiden neden öyle yaptığı anlaşılır.
bi ihtimal işletim sisteminiz çökmüş olabilir.
işletim sistemime ulaşabiliyorum ama.yani açılıyo her zamanki gibi iki dakika sonra kapanıyo.sistem özelliklerim derken güvenli modda açıp mı ayarlayım yoksa bios kısmına mı girmeye çalışayım f8 e basıyorduk sanırım yanılıyo muyum?
güvenli modda açıp son günlerde yüklediğim basit programlardan sildim ve iobit le kaspersky aynı anda vardı iobiti kaldırdım.bundan kaynaklanıyo olabilirmi?şuan normal modda açabildim ve kendi bilgisayarımdan yazıyorum.şuan hazır açmışken ne yapmamı önerirsiniz?teşekkürler tekrar
quote:
Orijinalden alıntı: ahmettt1903
güvenli modda açıp son günlerde yüklediğim basit programlardan sildim ve iobit le kaspersky aynı anda vardı iobiti kaldırdım.bundan kaynaklanıyo olabilirmi?şuan normal modda açabildim ve kendi bilgisayarımdan yazıyorum.şuan hazır açmışken ne yapmamı önerirsiniz?teşekkürler tekrar
Büyük bir ihtimalle problemini çözmüssün. Ama tam olarak değil. Zaman içerisinde yine problemle karşılaşacaksın. Ciddi bir antivirüs programı elde et ve sadece onunla yoluna devam et...
başlat>bilgisayar(sağ tık)>özellikler> (sol tarafta) gelişmiş sistem ayarları> başlangıç ve kurtarma ayarlar> otomatik olarak yeniden başlat kutucuğunu boş bırak.
restart attığında mavi ekran çıkarsa ne dediğini buraya yaz
çok teşekkürler.otomatik olarak yeniden başlat tikli değil zaten az önce de araştırırken o pencereye ulaşmıştım.zaten bilgisayar hata veriyomuş gibi değil de sanki ısınmışta kapanıyomuş gibi kapanıyodu.ve sürekli yeniden başlamaya çalışıp başlayamıyodu.sorun raporlarında birşey bulamadım.neyse inş sorun çıkarırsa da büyük olmaz
laptop acer 5739g , power düğmesine basınca acer yazısının görünmesinin ardından yine başa dönüyor , ekran kararıyor ve yine acer yazısı cıkıyor , windows 7 nin simgesini göremeden sürekli kendi kendine aynı işlemi yapıyor. ne yapmalıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme