Şimdi Ara

Laptop LCD Panel Temalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. Soru: Laptop ekranı tamir eden, güvenilir bir yer arıyorum. Panelin arkasında ki görüntü çipi sanırım sorun. Youtube de örnek tamir videoları mevcut. Adam zukmiyan tanıdığı olan var mı? Öncelik İstanbul. ( Gerçi covidden dolayı kargo ile yollayacağım. )

2. Soru: Tamir fiyatı, fiyatları hakkında fikri olan var mı?

3. Soru: Benim ekran 40 pin 15.6. aynı marka model yerine farkı bir marka model satın alsam bir sorun veya uyuşmazlık olur mu? ( Tamirci bulamazsak. )

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bundan yaklaşık 1 ay önce 15.6 bi ekran aldım.bilgisayar açıp flexi öyle takma gafletinde bulundum ve soketten kıvılcım çıktı ve bilgisayar kapandı. açtığımda sadece beyaz bir ekran vardı hiç renk yoktu. ben de internetten bir şekilde aynı model lcd panelin kartını buldum antalyadan. telefoncunun birine gidip üzerlerindeki çipleri değiştirttim ve bu şekilde tekrar çalışmaya başladı. ben işin teknik kısmını az çok bildiğim için fazla geçiremediler 50 tl verdim onu da havalı havyanın hatrına. sen de bu şekil yapabileceğini düşünüyorum ama dikkat et seri numaraları noktası virgülüne aynı olsun yoksa hem emeğin hem panelin çöp olur.

3. sorunun cevabına gelirsek ekranın uyumlu mu bilgin var mı?
    www.alfabilgisayar.com
    15.6 LCD PANEL - Alfa Bilgisayar Ankara Laptop Yedek Parça Laptop Parça Laptop Lcd Panel
    https://www.alfabilgisayar.com/kategori/15-6-lcd-panel

şu linkten ctrl + f yap modelini bul. modelinle yanında yazan diğer modeller uyumludur büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omega4R -- 18 Haziran 2020; 22:0:44 >

• 1. Adam zukmiyoruz biz. Hakkı neyse onu deriz. Hizmet kısmında ilanım var zaten. Bakabilirsin
    2. Tamir fiyatı ne olduğunu söylemem zor. 3. soru ile bağlantılı. Cihazını marka model bilmek lazım. Ayrıca denemek lazım. Cihazlar ekran seçebiliyor.
    verisyonuna kadar seçende var ne taksan alırım diyen cihazda var. Ayrıca ekran slim ise daha pahalı. Detaylı bilgi için özelden yada hizmetler bölümünden bize ulaşabilirsin. İyi forumlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    OLED Monitör Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.