Şimdi Ara

laptop Led Monitörde Işık Dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Packard Bell TJ65 laptopum var monitörde bir süre ekranın ışığı azalıyor sonra normale dönüyor böyle aynı periyotta oluyor bu mesela 1 saniye parlak 1 saniye mat. Işığın kısılma oranını belirtmek gerekirse normal haline %100 dersek %75 e düşüyor sonra tekrar %100. Birazcık fazla ısınınca da alttan üste doğru ekranda bir irkilme oluyor eskiden televizyonlarda olan en üstteki 1cm lik kısmın alttan çıkması gibi anlık bi irkilme bu bahsettiğim

Öncesi ekran kartının bacaklarının zayıfladığını felan düşünmüştüm bi bga cihazı olan bi yer bulsaydım erzurumda lehimlerini yenilettirecektim ama ankaraya felan göndermem gerekti onu ertelemek zorunda kaldım fakat az önce bilgisayarı harici crt bi monitöre bağladığımda harici monitörde herhangi bir sorun oluşmadı ama kendi monitörü aynı sorunu yapmaya devam ediyor acaba sorun monitörün kendisinde olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkotga -- 24 Kasım 2012; 23:25:07 >

• acaba bu forumu yanlış bi yeremi açtım laptoplarla ilgili bir uygun katagori göremedim.
  • ekran ile anakart arasında kablo var o kablonun soketi gevşekse bu duruma sebeb oluyor servise vermen gerek durumu anlat ve göster...
  • soket gevşek değil ama belki kabloda bi sıkıntı vardır bi deneyeyim kabloyu değiştirip yardımınız için çok teşekkür ederim
  • soketi çıkarıp tekrar taktım biraz kabloları itekledim çekiştirdim ama hiç bir olumlu yada olumsuz bir etki sağlamadı ekrandaki ışık değişimini videoyla çekmeye çalıştım ama irkilme biraz daha ısınma gerektirdiğinden onu şuan görüntüleyemedim buyrun:
    video için buraya tıklayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkotga -- 23 Kasım 2012; 23:39:02 >

• konuyu takip eden birileri varsa eğer sorunun kaynağı kesin olarak monitör arkadaşlar bi arkadaştan bilgisayarını alığ denedim monitörüm son nefesini veriyor acaba nvidia gt 240 m ekran kartı var üzerinde full hd monitör takılabilirmi? bir bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör ışık sızması.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.