Merhaba Hayırlı Cumalar herkese Laptopun özellikleri bunlar dün wolfteam indirdim oynarım diye ama oynarken kasıyor yani fare geç hareket ediyor geç ates ediyor felan bunu oynayamayınca cs 1.6 indirdim cs yi botlarla oynayınca sıkıntı yok daha multiplayerde oynamadım sizce wolfteam de neden donuyor bilgisayar mı kaldırmıyo yoksa internetten dolayı mı bu arada internet telefon interneti. Şimdiden Sağolun..
kardesım nasıl bir donma yasıyorsun örnek oyuncular birden yer degiştiriyorsa internet yetmiyor olabılır oyunu agır cekım gibi oynuyorsan sistem yetersiz kalıyor olabılır ama o sıstem minumum düzeyın biraz üstünde kasma yap maması gerikiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ShuHan
kardesım nasıl bir donma yasıyorsun örnek oyuncular birden yer degiştiriyorsa internet yetmiyor olabılır oyunu agır cekım gibi oynuyorsan sistem yetersiz kalıyor olabılır ama o sıstem minumum düzeyın biraz üstünde kasma yap maması gerikiyor
Tam olarak agır çekim gibi oynuyorum ben zaten indirmeden önce sistem gereksinimlerine bakıp indirdim sıkıntı yaşamam diyodum ama yasadım. Ben neden olduğunu anlamadım size sorayım dedim acaba fps veya ping den dolayı olabilir mi ?
lag olucagını sanmıyorum ama işlemcide sınırın az bisey üstünde driver leri güncelledin mi hic
quote:
Orijinalden alıntı: ShuHan
lag olucagını sanmıyorum ama işlemcide sınırın az bisey üstünde driver leri güncelledin mi hic
Ustam bilgisayarı 1 ay önce formatladım en son o zaman driverları yükledim
bu sorun bence internetten bide telefon interneti olunca bu konuda daha kesin bir sonuca ulaştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme