Şimdi Ara

Laptop Oyun Oynarken Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Hayırlı Cumalar herkese  Laptop Oyun Oynarken Kasma
     Laptop Oyun Oynarken Kasma
    Laptopun özellikleri bunlar dün wolfteam indirdim oynarım diye ama oynarken kasıyor yani fare geç hareket ediyor geç ates ediyor felan bunu oynayamayınca cs 1.6 indirdim cs yi botlarla oynayınca sıkıntı yok daha multiplayerde oynamadım sizce wolfteam de neden donuyor bilgisayar mı kaldırmıyo yoksa internetten dolayı mı bu arada internet telefon interneti. Şimdiden Sağolun..

• kardesım nasıl bir donma yasıyorsun örnek oyuncular birden yer degiştiriyorsa internet yetmiyor olabılır oyunu agır cekım gibi oynuyorsan sistem yetersiz kalıyor olabılır ama o sıstem minumum düzeyın biraz üstünde kasma yap maması gerikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShuHan

kardesım nasıl bir donma yasıyorsun örnek oyuncular birden yer degiştiriyorsa internet yetmiyor olabılır oyunu agır cekım gibi oynuyorsan sistem yetersiz kalıyor olabılır ama o sıstem minumum düzeyın biraz üstünde kasma yap maması gerikiyor

Tam olarak agır çekim gibi oynuyorum ben zaten indirmeden önce sistem gereksinimlerine bakıp indirdim sıkıntı yaşamam diyodum ama yasadım. Ben neden olduğunu anlamadım size sorayım dedim acaba fps veya ping den dolayı olabilir mi ?
  • lag olucagını sanmıyorum ama işlemcide sınırın az bisey üstünde driver leri güncelledin mi hic
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShuHan

lag olucagını sanmıyorum ama işlemcide sınırın az bisey üstünde driver leri güncelledin mi hic

Ustam bilgisayarı 1 ay önce formatladım en son o zaman driverları yükledim
  • bu sorun bence internetten bide telefon interneti olunca bu konuda daha kesin bir sonuca ulaştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.