Şimdi Ara

Laptop oyunlarda çok ısınıyor ve kasıyor Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Toshiba Satellite S70 a-106 marka laptobum yüksüz masaüstündeyken işlemci ısısı 55-57-60 derece ,lakin nba2k14 oynarken birden 103-105 derecelere fırlıyor ve kasma oluyor :( Ekran kartım en fazla 65-70 görüyor ama işlemci 105 derecede ? Tek fanım var. laptopum daha 1 senelik. 1 hafta öncesinde kadar bişey yoktu, en son grafik ayarlarında rahatça oynayabiliyordum . Teknik servise götürdüm, termal macun yenilemiş ve fanını temizlemiş lakin oyunlarda hala aşırı ısınıyor ve kasıyor :( acaba sorun ne olabilir ? lütfen yardım edin. umarım donanımsal bir arıza değildir . Biosum, ekran kartım, windows uptade ayarlarım güncel . Pc bilgilerim ise şu şekilde ;

İntel Core i5-3230M CPU @ 2.60 GHz 2.60 GHz

İşletim sistemi : Windows 8.1 single language 64 bit

GPU Ekran kartı belleği : 2GB NVIDIA GeForce GT 740M

RAM : 8GB

Yadımlarınızı bekliyorum.

• kasabianca K kullanıcısına yanıt
    Notebook soğutucusu almaya bakın. Garantisi bitmediği için temizlemeye çalışmayın aman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 28 Haziran 2014; 22:28:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCyi soguk bir yerde kullanmaya ozen gosterin ayrica diger arkadasinda dedigi gibi sogutucu alin metal olacak ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptoplarda 90-95 arası dereceler tehlikeliymiş oyunlar için . oyunlarda ideal maxımum 90 derece olmalıymış .Soğutucuların en fazla 2-3 derece düşürdüğünü sölüyorlar, o yüzden almadım. 105 dereceyi 90 dereceye düşürcek bir sogutucu varmıdır acaba piyasada ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.