Bildirim
LAPTOP POWER IŞIĞI YANIYOR ancak SES YOK!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tekrar söküp baglantıları kontrol et biyerleri yanlıs baglamıs olabilirsin ve şaseden dolayı anakart güvenlik nedeniyle elektrik kesiyodur...veya parçaları tam oturtarmıs olablirsin...özellikle işlemciye iyi bak... -
Eyvallah ustam iki kere soktum taktım hala bulamadım sorunu nette anakart yandı felan diyorlar aslı var mıdır ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok düşük bir ihtimal hocam,bilgisayar masaüstü olsa elektrige baglımıydı filan derim bi ihtimal olurda notebookda zannetmiyorum...belki bi yanma deilde küçük biyerinde bi şase vardır,sen işlemci pinlerini filan kontrol ettin mi acaba istemeden bi tanesi yan yatmıs olabilir. -
Bios boot etmiyor büyük ihtimalle.. Anakart devre dışı gibi görünüyor. -
Sorun büyük mudur hocam hafta sonu tekrar parcalacagim g72 hp zor gibi ya
Hocam ne dediğini tam anlamadım. parça mı alacaksınız, parçalayacak mısınız? zor olan nedir?
Sadece bios boot etmiyorsa bios çipine tekrar yükleme yapılması gerek eğer öyle bir sorun varsa. ama her bilgisayarcı yapmayabilir. yapan makine epey pahalı birşey diye duymuştum. -
Bilgisyari tekrar parçalıyip toplamak daha acemiyim toplayamam tekrar diye korkuyorum bilgisayarciya gitsem çok para ister :)
Kendin söküp takacaksan bence sökmeden önce resimlerini çek. Neyi nereden çıkarttığını karıştırma sonra -
Bi videoyla beraber yaptım ama şimdi benimki sorun cikartyo :( sessiz çalışsın dedim şimdi hiç ses yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X