Şimdi Ara

LAPTOP POWER IŞIĞI YANIYOR ancak SES YOK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler. HP laptopum sürekli birdenbire kapanıyordu ben de içini açtım ve macununu yeniledim,tekrar topladım. Şimdi power tuşuna basınca 3 sn'de bir yanıyor ama bilgisayardan hiçbir tepki gelmiyor(fan sesi, açılma sesi ya da ekran görüntüsü). Şimdiden eyvallah.

• TTunahanK T kullanıcısına yanıt
    tekrar söküp baglantıları kontrol et biyerleri yanlıs baglamıs olabilirsin ve şaseden dolayı anakart güvenlik nedeniyle elektrik kesiyodur...veya parçaları tam oturtarmıs olablirsin...özellikle işlemciye iyi bak...
  • imam24 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ustam iki kere soktum taktım hala bulamadım sorunu nette anakart yandı felan diyorlar aslı var mıdır ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    çok düşük bir ihtimal hocam,bilgisayar masaüstü olsa elektrige baglımıydı filan derim bi ihtimal olurda notebookda zannetmiyorum...belki bi yanma deilde küçük biyerinde bi şase vardır,sen işlemci pinlerini filan kontrol ettin mi acaba istemeden bi tanesi yan yatmıs olabilir.
  • Bios boot etmiyor büyük ihtimalle.. Anakart devre dışı gibi görünüyor.
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Sorun büyük mudur hocam hafta sonu tekrar parcalacagim g72 hp zor gibi ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam ne dediğini tam anlamadım. parça mı alacaksınız, parçalayacak mısınız? zor olan nedir?

Sadece bios boot etmiyorsa bios çipine tekrar yükleme yapılması gerek eğer öyle bir sorun varsa. ama her bilgisayarcı yapmayabilir. yapan makine epey pahalı birşey diye duymuştum.
    Bilgisyari tekrar parçalıyip toplamak daha acemiyim toplayamam tekrar diye korkuyorum bilgisayarciya gitsem çok para ister :)

Kendin söküp takacaksan bence sökmeden önce resimlerini çek. Neyi nereden çıkarttığını karıştırma sonra
    Bi videoyla beraber yaptım ama şimdi benimki sorun cikartyo :( sessiz çalışsın dedim şimdi hiç ses yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.