Şimdi Ara

Laptop Ram Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımda fijutsu siemens marka laptop var.. Everestten baktığımda 2 adat 512mb 533 mhz ram var..Biri normal arka kapağın altında diğeri de klavyenın altında olduğunu tahmın ediyorum.. Ama klavyeyi nasıl sökerim ? Yardımlarınızı bekliyorum...
    Bu ramlari çıkarıp yerine tek modül 2 gb takıcaz..

Laptop Ram Değişimi

Laptop Ram Değişimi

Yardımlarınızı bekliyorum..

• her ikisi de arka kapağın altındadır, üst üste olduğu için sadece birini görüyor olabilirsiniz.
  • evet genelde üst üstedir
  • ram'i değişmek için monitör sökülür mü
    bu işi bildiğinden eminmisin yoksa yeşillik olsun diye cevap mı yazıyorsun
  • kasanın altında klavye işaretli vida vardır,pilin altındada olabilr. siemens hiç sökmediğim için bilmiyorum
  • Genelde üst üste olur ama sen gene de klavyeyi sökecem abi kafaya koydum diyorsan F.. Tuşlarının üst taraflarında tırnakları olur. Oradaki tırnakları ileri itekleyip klavyeyi kaldırabilirsin. Klavye yapın farklı değilse tabii.
  • tek modul 2gb desteklemiyor olabilir. Önce emin olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen gün de bi fujitsu açtım. özelliklerde 1gb ram gözüküyordu ama alt kapağın altında tek ram ve 512mb vardı. klavyeyi vs sökmek için sanırım tüm vidaları çıkarmanız gerekiyor tırnak da olabilir ama benim açtığımdakinde yoktu. ayrıca @clarion'un dediği gibi tek slot 2gb desteklemiyor olabilir. 1-1 takabilirsiniz büyük ihtimal.
  • hocam klavyenin altında olamaz bosa sökmeye calısma üst üste olabilir
  • neden olamasın ?
    bazı modellerde ram'e ulaşmak için klavye sökülmesi gerekiyor
    arkadaşın laptoptan bahsetmiyorum ama bu şekilde çok var

quote:

Orjinalden alıntı: tanridagli

hocam klavyenin altında olamaz bosa sökmeye calısma üst üste olabilir
  • evet kardesım klavyenın altındadır oda buyuk ıhtımal ram slotunu sokunce bır onun ıcınde vardır genelde klavyeıdası bırde altta kasanın uzerınde bırde yada batarya uzeırındedeır bırde baska cesıtler var klavye tuslarının uzerındekı panel cıkıyor ondan sonra klavyeler cıkıyor asusulardakı gıbı tabıı eskı asuslarda oglede cıkabılır yada arkadasların dedıgı gıbı sımdıkı acer modellerınde klavyelerın tırnaklarıvardır F1,F2..... tuslerının ustunde dıkkatlı bakarsan gorursun oradan sokersın bsaka yok herhalde ram destegınedenwww.kingston.com sıtesınden bulabılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.