Şimdi Ara

Laptop Ram Yükseltme Sonrası Açılmama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Asus Fx505DV kullanıyorum. Ryzen7 3750H var içerisinde. Uzun süre araştırma yapmamın sonucunda iki adet Kingston 16GB DDR4 2400MHz aldım ve laptopun arka kapağını sorunsuz bir şekilde çıkarttım. Daha sonrasında yeni ramleri yerleştirdim ve kapağı kapatıp güç tuşuna bastığımda klavyenin ışıklarının yandığını fakat görüntü gelmediğini farkettim, fanlar a da güç gitmiyor, çalışmıyor. Eski RAM i takarak tekrar denedim fakat yine açılmadı, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı ramleri lenovoda kullanıyorum.
    Öncelikle şarjdan çıkarın. Power tuşuna 1 dakika kadar basılı tutun içindeki statik elekrtriği boşaltsın.
    Ramleri çıkarıp soketlere fazla zorlamadan ve doğru bi şekilde takın. Sonra bilgisayarı açıp birkaç dakika bekleyin. İlk seferinde ekrana görüntü geç gelir, yeni ramleri tanımaya çalışıyor çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba, bende asus tuf gaming fx506lhb bilgisayarıma Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami KVR32S22S8/8

ram taktım sizinle aynı sorunu yaşadım. problemi çözebildiniz mi?

• yasinpurtas Y kullanıcısına yanıt

Pc modellerimiz aynı neredeyse. Bende ASUS FX506lu var. Senin ramin aynısından aldım ve taktım. Klavye ışığı bile yanmıyor. Sen nasıl çözdün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.