Bildirim
laptop recovery ekranında donuyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
güvenli mod deneyip durumu bildirebilir misin? -
güvenli moda almayı bilmiyorum bulamadım bir türlü yardımcı olursan sevinirim. bu arada bilgisayarı sıfırla gibi seçenekleri denedim yaklaşık 1 saat bekletsede sıfırlamaya geçti gel görki sıfırlamada %1 de kalıyor bir sorun oluştu İPTAL şeklinde ekran çıkıyor. -
önceden win7 yüklüydü ve sen biosu değiştirmeden 8 mi yaptın -
laptop arkadaşın nasıl bu hale geldiğini bilmiyorum ama önceden win7 yüklü değildi. orjinal win 8 var içinde. -
önokuma bölümü bozulmuştur. tekrar format gerekebilir. bilgisayar sarsıntı geçirdi mi? ve eğer format atılacaksa tek disk c mi? dosyalar kurtarılamayabilir çünkü. -
tek disk C evet. 450 mb lik 2 tane bölüm var kurtarma diye geçiyor 11.8gb recovery bölümü var. format atmak istemiyorum servise verebilirim. önokuma bölümünü düzeltmek mümkünmü birde güvenli moda nasıl girebilirim? -
2 yol var.
1.: bilgisayarı açarken f8 e basarssın sürekli.
2.: bilgisayar çalışıyorken elektriği kesersen girersin. yani şöyle: pili çıkar, sonra sadece adaptörle çalıştır bilgisayarı. çalışırken fişi çek. tekrar açarken güvenli modu sorar.
not: 2. yol sağlıklı değil.
ancak başka bir önerim var. windows 8 dvdsi bul onarmaya çalış. -
-
kardeş işletim sistemi gitmiş gibi. emin misiniz bu bilgisayarın bir yere çarpmadığına düşmediğine? yoksa normalde olacak şey değil bu. bilgisayar da eski değil gibi zaten. -
-
kardeş bildirim gelmediğinden göremedim. harddiski sök bilgin varsa kurtar. sonra da yenisini tak bas formatı derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X