Bildirim
laptop recovery ekranında donuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güvenli mod deneyip durumu bildirebilir misin? -
güvenli moda almayı bilmiyorum bulamadım bir türlü yardımcı olursan sevinirim. bu arada bilgisayarı sıfırla gibi seçenekleri denedim yaklaşık 1 saat bekletsede sıfırlamaya geçti gel görki sıfırlamada %1 de kalıyor bir sorun oluştu İPTAL şeklinde ekran çıkıyor. -
önceden win7 yüklüydü ve sen biosu değiştirmeden 8 mi yaptın -
laptop arkadaşın nasıl bu hale geldiğini bilmiyorum ama önceden win7 yüklü değildi. orjinal win 8 var içinde. -
önokuma bölümü bozulmuştur. tekrar format gerekebilir. bilgisayar sarsıntı geçirdi mi? ve eğer format atılacaksa tek disk c mi? dosyalar kurtarılamayabilir çünkü. -
tek disk C evet. 450 mb lik 2 tane bölüm var kurtarma diye geçiyor 11.8gb recovery bölümü var. format atmak istemiyorum servise verebilirim. önokuma bölümünü düzeltmek mümkünmü birde güvenli moda nasıl girebilirim? -
2 yol var.
1.: bilgisayarı açarken f8 e basarssın sürekli.
2.: bilgisayar çalışıyorken elektriği kesersen girersin. yani şöyle: pili çıkar, sonra sadece adaptörle çalıştır bilgisayarı. çalışırken fişi çek. tekrar açarken güvenli modu sorar.
not: 2. yol sağlıklı değil.
ancak başka bir önerim var. windows 8 dvdsi bul onarmaya çalış. -
-
kardeş işletim sistemi gitmiş gibi. emin misiniz bu bilgisayarın bir yere çarpmadığına düşmediğine? yoksa normalde olacak şey değil bu. bilgisayar da eski değil gibi zaten. -
-
kardeş bildirim gelmediğinden göremedim. harddiski sök bilgin varsa kurtar. sonra da yenisini tak bas formatı derim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- mouse orta tuş çalışmıyor
- cable not connected ne demek
- alt tuşu çalışmıyor
- salt okunur kaldırma
- telefonum şarj olmuyor
- pc otomatik kapatma
- silinen dosyaları geri getirme
- internetim çok yavaş
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X