Şimdi Ara

Laptop Şarj Olmuyor %0'da Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo ideapad 300 modelli laptobum ile dün akşam youtube da video izlerken laptobumun şarjı bittiğinden kapandı. Şarja takıp kullanmaya devam ettim, şarja takmamdan yarım saat sonra şarjımın hiç olmadığını ve şarj bölümünde %0 kullanılabilir, prize takılı şarj oluyor ibaresini gördüm. Laptobumu kapatıp şarj olmasını bekledim lakin hiç şarj olmamıştı. Ancak şarja takınca açılıyordu laptobum ama açıldıktan sonra şarjdan çekince çalışmaya devam ediyordu ve uzun süre kullandım %0'da. Sabah olduğunda ise hiçbir şekilde prize takmadan kullanamaz oldum. prizi çektiğim anda cihazım kapanıyor. İnternette yapılan çözüm yollarının nerdeyse hepsini denedim ancak laptobumun bataryası bütünleşik olduğu için batarya çıkarılması geren çözümleri deneyemedim. En sonunda bilgisayarımı söküm bataryayı kablo bağlantısını kesip tekrar bağladım ancak hala durum aynı. Kısacası ben bu işi nasıl çözerim. Bataryamın sağlam olduğunu biliyorum çünkü akşam 2-2.5 saat video izledim ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Son olarak normalde şarj olurken uzun aralıklarla yanıp sönen ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor.

• Sizin laptobunuz kaç yıllık ? galiba pilin işi bitmiş modelini alıp yenisini temin edebilirsiniz. genelde piller eski mantıkla 3-5 sene içinde işleri biter kullanıma bağlı olarak değişir.
  • Güvenli modda şarj edin. Veya bios'u sıfırlayın. Olmadı format atmayı deneyin.
    Sonradan oldu demişsiniz. Windows güncellemesinden kaynaklıda olabilir.

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 29 Ekim 2019; 23:41:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.