Şimdi Ara

Laptop Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dell inspiron 5010 laptopa sahibim

http://www.eksabilgisayar.com/notebook-5010G46H45

ve laptopumun ekranında belirleşen çizgilerle birlikte ekran gitti
    Laptop açılıyor açıldığına dair windows açılış sesi falan veriyor
    lakin ekranda hiç bir şekilde ne yazılar ne neden hiç bişi gelmiyor.

denemek için evimde vga kablosu ve monitörü bulunmamakta

sorun ne olabilir acaba
    Ekran kartı Modeli
    ATI Mobility Radeon HD5650

ve ekran kartları değişebiliyormu?

deneyimli arkadşalardan yardım bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar79us -- 26 Şubat 2014; 20:19:32 >

• Laptopunu başka monitöre bağla,ondan sonra yardımcı olmaya çalışacağım ama şimdi bir şey demek zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caatayk -- 26 Şubat 2014; 19:54:39 >
  • tamire verdim ekrandan dediler.. vga denedinizmi dedim hayır dediler sonra denettirdim görüntü vermediğini söylediler.
    dedim ya sorun ekran kartındaysa ekranı boşamı değiştirmiş olacağım dedim dedilerki ozaman ücret ödemezsiniz dediler..
    nasıl bir pc tamircilik anlayışı anlayamadım açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar79us -- 28 Şubat 2014; 4:56:17 >
  • sorun ekran kartındaymış
    cevaplar için teşekkür ederim.
  • Merhaba 20 gündür laptopum tamirdeydi .
    ekran kartı dediler lakin parçayı temin edememişler.. bende geri aldım
    tamire vermeden önce ekranda hiç görüntü yoktu şimdi ise karışık yazılar ve mavi çizgiler var..
    ekran kartı driverini yüklemeye çalıştığımda ise mavi ekran hatası vermekte .
    sizce sorun nedir acaba fikrinizi alabilirmiyim.
  • Ekran kartı'nın bulunduğu bölüme sıcak hava tutun (saç kurutma makinesi olur) bi süre sonra soğuduktan sonra uzay kurulumla deneyin.
  • Ekran Görüntüsü

Laptop Siyah Ekran Sorunu
  • Cıkma bı kart falan bak gıttıgıdıyora duser . Kndın de takabılırsın alınca .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahapcemil

Cıkma bı kart falan bak gıttıgıdıyora duser . Kndın de takabılırsın alınca .

laptopa nasıl takıcam ? mmx slotu yokki?
  • ah be dostum kenar köşe tamircilerinin kurbanı olmuşsun. keşke müdahale ettirmeden önce detaylıca bir araştırma yapsaydın. ekran çipin arızalanmış ve müdahale etmişler adam gibi iş yapmadıkları için iş yarım kalmış. inşallah diğer yerlerde bir sıkıntı olmamış, anakartına zarar gelmemiştir. dilersen servisimize gönderimini sağla kontrol edip durumu özetleyip sana haber verelim.

Kazal Bilişim
  • Şuan yurtdışınayım.
    Aysonu Tr getip baktırcam ilginize teşekkür ediyorum.
  • İstanbul Avrupa Yakasında Yaptıracağım Bir Firma Arıyorum Önerisi Olan Varmı Acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar79us

İstanbul Avrupa Yakasında Yaptıracağım Bir Firma Arıyorum Önerisi Olan Varmı Acaba?

dilerseniz ümraniye'de bulunan firmamıza kargoyla gönderim veya elden teslimat yaparak gerekli hasar masraf tespitini yaptırabilirsiniz bunun için ekstra bir ücret alınmamaktadır. forumda kazal bilişim veya kazal olarak arattığınızda referanslarımızı görebilirsiniz.
  • yapılması ne kadar bir süre alıyor
    geri yurtdışı çıkmam gerektiğinden dolayı günlerim sayılı olduğundan fazla zamanım olmayacak
    ve ne kadar bir süre garanti veriyorsunuz?
    Parça elinizde mevcutmu peki onun içinde bekleme yaptırıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar79us

yapılması ne kadar bir süre alıyor
    geri yurtdışı çıkmam gerektiğinden dolayı günlerim sayılı olduğundan fazla zamanım olmayacak
    ve ne kadar bir süre garanti veriyorsunuz?
    Parça elinizde mevcutmu peki onun içinde bekleme yaptırıyormusunuz ?

kontroller yapıldıktan sonra arızalı parçanızın modeline göre temin süresi en fazla 1 veya yarım gündür. onarım aksi bir durum olmadığı sürece aynı günde tamamlanıyor. 6 aylık garanti süresi var ama ekran çipi değişimlerinde bu modele göre değişebiliyor. servisimize gönderdiğinizde tespit yapılır verdiğiniz servis tarafından verilen bir hasar varsa bununla alakalıda size bilgi verilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.