Şimdi Ara

laptop sorun çalışmıyor?? yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende dell marka bir laptop var bugün pc yi temizlemek istedim fanlarının toz pis nedeniyle tam çalışmadıgını düşündügümden içini açıp fanlarını temizlemek istedim ana beceremedim. bütün vidalarını söktüm harddiskini ve ramlarini çıkardım sonra alt kısmını çıkarmak istedim ama baktım çıkaramıcam bıraktım tekrar eski haline getirdim taktım harddiskini ramini. fakat şimdi power tuşuna basınca açılmıyor üstündeki lock ışıkları yanıp yanıp sönüyor bi süre sonrada kapanıyor. bunun nedeni ne olabilir ben bi yerlerde bir parçasını mı oynattım acaba vidalarını sökünce ? fikri olan ve yardımcı olabilecek birileri var mı ?

• kardeş hiç elleme laptopı götür bi bilgisayarcıya güvendiğin tekrar o taksın dahada kötü yapabilirisn 20 tl masrafdan kaçarken bi kartın yuvasını kırarsın işte aç çöpe gitsin sonra
  • arkadaş doğru söylüyor. laptopun içi çok karışıktır. ben iki yıldır açar kapatırım hala bazen sıkıntı yaratabiliyor. götür toplattır. yada bilen birine götür. muhtemelen power ile ilgili bağlantıları çıkarmışındır. bir de laptop vidalarında açarak açamazsın. önce klavyeyi sökmelisin bunun içinde önce lcdnin alt kısmında klavye ile lcd arasındaki paneli sökmelisin, onun vidaları bataryanın altında. onu sökünce klavye vidaları ortaya çıkacaktır zaten. ordan kalvyeyi söküp bir bak, jack larda bir sıkıntı varmı, klavyenin güç kaynağının touchpadin jackı orda, işlemci ekran kartı falan da görülür orda.
  • tanıdık öyle bilgisayarcım yok uzakta bir arkadaşı aradım ekran kartını kaydırmış olabilirsin dedi ne kadar dogru olur bilmiyorum.. çok büyük bir arıza açacak birşey midir bu sorun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.