Şimdi Ara

Laptop temizlemeden sonra fan durdu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Az önce laptopun içini açtım (dell inspiron n5110) içine süpürge tuttum fakat çok yakınlaştırmadım özellikle fanına çok tuttum.
    Neyse kapadım vs vs pcyi açtığımda fark etmedim çalışıyormu çalışmıyormu diye sonra msi afterburneri açıp biraz frekansları yükselttim oyuna girdim pc birden ısındı baktım 92-95 derece daha da artacak gibi durdu elimi değdiremiyordum hemen kapadım kurutma makinesi tuttum şuan açmıyorum sizce ne yapmalıyım içini tekrar açayım mı açarsam da ne yapayım ?
    Teşekkürler

• Kurutma makinesi kesinlikle tutmayın, yaydığı radyasyon ciddi anlamda zarar verebilir. Soruna gelirsek fan sıkışmış olabilir yada kablo da bir sorun vardır diye düşünüyorum. (:

Kolay gelsin.
  • Evet sorunu çözdüm tam da ilgisizlikten (s**lenmemekten) atarımı koyacaktım tam mesajı yazıyordum senden cevap geldi
    Neyse sorun dediğin gibi sıkışmasıymış fana biraz bastırarak çevirdim ve rahatladı teşekkürler.
    Ve kurutma makinesi hakkında uyarın,bilgilendirmen içinde ayrıca teşekkür ediyorum
    İyi forumlar
  • fanın kablosu çıkmıştır büyük ihtimal . fanı yerinden söktünmü ? fan çalışmadığı için ısınma yaptı tabi

fanı söktüysen altında işlemci vardır eğer söktüysen termal macun sürmek gerekir

birde süpürgeyle yüksek devirde fanı döndürdüğünüzde göbek kısmından ses yapmaya başlar . fayda sağlamak yerine zarar verebilirsiniz.
  • andac_bagtir kullanıcısına yanıt
    Yok yok teşekkürler sorunu çözdüm sıkışmıştı dönmüyordu elimle biraz bastırıp çevirince sorun çözüldü şuan bir sorun yok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.