Şimdi Ara

Laptop'um çok yavaşladı Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ3 4030u 4gb ddr3 1600 mhz ram r5 m330 2 gb ekran kartlı bir 3-4 yıllık bir laptopum var ama Son zamanlarda Baya Baya yavaşladı Neler Önerebilirsiniz hızlanması için?

• HDD yi sokup SSD ile degistirin. Baska yapabileceginiz birsey yok gibi duruyor.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Ram yükseltmesi yapamaz Mıyım?
  • Benzer özelliklerde Asus X552L var bende de, önce HDD'yi 120gb SSD ile değiştirdim, son olarak bir 4gb ram daha ekledim, canavar gibi oldu.
  • keymert K kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz ama pek bir ise yaramaz. Laptoplarda asil sikinti HDD'lerin cok verimsiz olmasindan kaynaklaniyor. HDD yi en az 250GB civari bir SSD ile degistirirseniz farki cok rahat hissedersiniz.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Peki bana uygun fiyatlı Bir Ssd Önerebilir misiniz? ve ssd ile beraber hdd yi kullanabilir miyim?
  • keymert K kullanıcısına yanıt
    Genelde Laptoplarda iki sata soketi oluyor.(HDD ve DVDRom) Eger DVDrom varsa DVD rom u sokup SSD yi de takabilirsiniz sanirim. Bu konuda detay bilgim yok ne yazik ki.

Kapasitesine gore uygun fiyatli bir model bakabilirsiniz. En az 240 GB alin ama. 120 nin nasil doldugunu anlamazsiniz bile.

• 1- Termal ve toz temizliği (kendiniz yapamayacaksanız bir bilgisayarcıya makul bir fiyat karşılığı yaptırabilirsiniz ama güvenilir bir yer olsun dandik termal kullanmasın)
    2- Format
    3- SSD
  • termal macun aklıma ilk gelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.