Bildirim
Laptop'um çok yavaşladı Ne yapabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HDD yi sokup SSD ile degistirin. Baska yapabileceginiz birsey yok gibi duruyor. -
Ram yükseltmesi yapamaz Mıyım? -
Benzer özelliklerde Asus X552L var bende de, önce HDD'yi 120gb SSD ile değiştirdim, son olarak bir 4gb ram daha ekledim, canavar gibi oldu. -
Yapabilirsiniz ama pek bir ise yaramaz. Laptoplarda asil sikinti HDD'lerin cok verimsiz olmasindan kaynaklaniyor. HDD yi en az 250GB civari bir SSD ile degistirirseniz farki cok rahat hissedersiniz. -
Peki bana uygun fiyatlı Bir Ssd Önerebilir misiniz? ve ssd ile beraber hdd yi kullanabilir miyim? -
Genelde Laptoplarda iki sata soketi oluyor.(HDD ve DVDRom) Eger DVDrom varsa DVD rom u sokup SSD yi de takabilirsiniz sanirim. Bu konuda detay bilgim yok ne yazik ki.
www.hepsiburada.comSandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682?magaza=Hepsiburada
Kapasitesine gore uygun fiyatli bir model bakabilirsiniz. En az 240 GB alin ama. 120 nin nasil doldugunu anlamazsiniz bile.
-
1- Termal ve toz temizliği (kendiniz yapamayacaksanız bir bilgisayarcıya makul bir fiyat karşılığı yaptırabilirsiniz ama güvenilir bir yer olsun dandik termal kullanmasın)
2- Format
3- SSD -
termal macun aklıma ilk gelen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X