Şimdi Ara

Laptop um kendi kendine kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar laptopum dell inspiron n5010 laptop ısınıp kapanıyor daha bi hafta olmadı fanını temizledim internette gezerken bile sınıyor laptop 2 ay öncesine kadar farming simulator 2013 ü çok rahat oynayabiliyordu ama şimdi kasıyor dün gece format atmak istedim format başlamadan kapandı. sürücüleri disklerini gözden gecirmeye başlatırkende kapanıyor. bu sorun disklemi alakalı yoksa virus filan mı bulaşmış durumda bilgisayar boştayken de aşırı ısınıyor.saygılar

• sorun ısınmada bazı laptoplarda fan alttan olduğu için iyi hava almıyor işlemci kendini zorluyor ve kapanıyor benimde bi toshiba'm vardı hala var oda ısınıp kapanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirky -- 19 Temmuz 2013; 15:58:04 >
  • [simage]
     Laptop um kendi kendine kapanıyor
    [/simage] hocam ısısı bu bi işlem yapmadığım halde bu illa kışımı beklemeliyim rahatça kullanabilmek için soğutucu fan alacak durumum yok şuan
  • - Termal macunlar zarar görmüş olabilir.

- Sisteminiz aşırı derecede ısınmış. Bir soğutucu kullanmanız şart. Aksi takdirde anakart bileşenlerinden biri yanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Termal macunlar zarar görmüş olabilir.

- Sisteminiz aşırı derecede ısınmış. Bir soğutucu kullanmanız şart. Aksi takdirde anakart bileşenlerinden biri yanabilir.

hocam power düğmesine basr basmaz fan hızlı çalışıyor ve aynı tempoda devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeer

quote:

hocam power düğmesine basr basmaz fan hızlı çalışıyor ve aynı tempoda devam ediyor

- Büyük ihtimalle termal macun sorun görmüş.

- Çünkü; termal macun işlemciyi kapatamıyor. İşlemci sıcaklığı aniden artıyor. Bu yüzden fan daha hızlı çalışma gereksinimi duyuyor.

- Benim size önerim termal macunları değiştirmeniz.
  • @NyksTurk hocam termal macun ile çözülebilcek bi sorunsa hemen hallederim saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: timeer

quote:

- Büyük ihtimalle termal macun sorun görmüş.

- Çünkü; termal macun işlemciyi kapatamıyor. İşlemci sıcaklığı aniden artıyor. Bu yüzden fan daha hızlı çalışma gereksinimi duyuyor.

- Benim size önerim termal macunları değiştirmeniz.

hocam dediğinizi uyguladım. power a basar basmaz deli gibi çalışan fan 15 dk sonra çalışmaya başladı çok yüklenmediğimde stabil çalışıyor oyunlarda haliyle hızı yükseliyor sağolun hocam

• - İleride bir problem olursa bildirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.