Selamlar. Toshiba Satellite marka laptopum var. Geçen gün makine kitlendi, ben de power tuşuna basılı tutarak kapattım. Sabah yeniden açmaya çalıştığımda windows starting ekranı geldikten sonra mavi bir ekran geliyor sonra restart atıyor kendi kendine aynı işlemleri tekrarlıyor. İçerisinde XP Pro Sp2 yüklü. XP cd'si taktım yeniden kurmayı denedim, harddiski 2 bölüm olarak görüyor ama içerisini boş görüyor. D sürücüsüne yüklemeye çalışıyorum, hata veriyor kur işlemi, çıkıyor. Harddiski söktüm, IDE disk, 2.5 kutuya taktım başka bilgisayara takıp içine ulaşmaya çalıştım Bilgisayar harddiskin takıldığını görüyor, disk çalışıyor fakat içine giremiyorum :(
İçerisindeki bilgiler benim için çok önemli.Bilgileri kurtarsam yeter harddiski çöpe atabilirim..
"Kur aşağıdaki üzerinde bölüm bilgisini güncelleştirirken bir hata oluştu: 76317MB DISK 0 at Id on bus 0 on atapi [MBR] Kur devam edemiyor Kurdan çıkmak için F3e basın"
Bu linki paylaştığın çok iyi olmuş hocam benimde işime yaradı teşekkürler , arkadaşa format atarken bir iş kazası yaptımda deniyeceğim.
Hardiski uzman firmalardan birine yollamanız lazım o zaman.Elinde hdd başlığı değiştirme makinesi olan bilgisayarcılarda yapabilir hdd başlığı değiştirilip içindeki veriler kurtarılabilir ama oda büyük risk.
Son çare öyle yapacağım artık.. Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme