Şimdi Ara

Laptop'un İşlemcisini ve Ekran Kartını Değiştirmek İstiyorum - Öneri Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satın almayı planladığım tonla yeni oyun var ve bu oyunları Can You Run It? sitesinde test ettiğimde hiçbirinin ekran kartı ve CPU'dan geçmediğini gördüm. Fakat olay şu ki ne CPU ne de ekran kartı hakkında en ufak bi' fikrim yok. Hangi ürün benim için daha iyi hangisi laptopuma uyar vs. vs. Bu yüzden sistem özelliklerini teker teker buraya yazayım uzman abiler inşallah yardımcı olurlar.

Ekran kartı özellikleri:

CPU özellikleri:

Laptop'un İşlemcisini ve Ekran Kartını Değiştirmek İstiyorum - Öneri Bekliyorum

Laptop modeli Asus P50IJ-SX177D, Windows 7, 32-bit vs. vs. bunun dışında detaya/bilgiye ihtiyacınız olursa onları da yazabilirim.
    İstediğim ekran kartı rahatça Diablo 3, Skyrim, Guild Wars 2 oyunlarını kaldırabilecek tıkırında oynatabilecek bir şey olmalı.
    Ek olarak Can You Run It? sitesi ekran kartının Dedicated Video RAM'ını 64MB olarak gösteriyor ki sanırım bu bayağı düşük bi' rakam.
    Dediğim gibi esktra bilgi isteyenler özel mesajdan veya burdan ulaşabilirler, bir aciliyetim yoktur.

Not: Önereceğiniz ürünün modelin vesaire yanında ortalama fiyatını da belirtirseniz çok minnettar olurum, teşekkürler.

Eklemeyi unuttum, evde Toshiba markasında bi' laptop var ki benim laptoptan kat kat daha iyi bi' ekran kartına sahip, o laptop ile ekran kartlarını değiştirmenin bir olanağı var mı yoksa yeni alMak durumunda mı kalırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbusPD -- 10 Temmuz 2012; 1:08:23 >

• 64 mb nedir abi ya eminmisin ondan ayrica yeni laptop al bence vericegin paraya deymez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopta parça bulma sıkıntısı yaşarsın.yenisi almak en iyisi.
  • Laptop yeni ya yani başka alma şansım yok ya değiştiririm ya da böyle kalır 1 senelik falan daha hayatta izin vermez ailem.
  • benimkiyle 3 aşağı 5 yukarı aynı özellikteler benimde intel t4400 2 gb ram intel mobil gma hd 4500 ekran kartım var sözde pes 6 counter strike 1.6 online birde most wanted den başka oyun oynayamıyorum fotball manager 2012 de oynayabildim kasılmadan başka oyun testlerden geçmedi malesef bende senin gibi çaresizim oyun kasası toplamayı düşünüyorum en azından bir parça sorun oldu mu hamle yapabilme şansım var ama lettopta o yok içini açıp bakmam lazım onu yaparsak 2 yıl içerisinde garanti devre dışı kalır açmasak teknik servise götürsek 2 3 ay beklenilir malum keşke almasaydım diyorum bende bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sende benim gibi bütçene göre oyun kasası alırsın inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

benimkiyle 3 aşağı 5 yukarı aynı özellikteler benimde intel t4400 2 gb ram intel mobil gma hd 4500 ekran kartım var sözde pes 6 counter strike 1.6 online birde most wanted den başka oyun oynayamıyorum fotball manager 2012 de oynayabildim kasılmadan başka oyun testlerden geçmedi malesef bende senin gibi çaresizim oyun kasası toplamayı düşünüyorum en azından bir parça sorun oldu mu hamle yapabilme şansım var ama lettopta o yok içini açıp bakmam lazım onu yaparsak 2 yıl içerisinde garanti devre dışı kalır açmasak teknik servise götürsek 2 3 ay beklenilir malum keşke almasaydım diyorum bende bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sende benim gibi bütçene göre oyun kasası alırsın inş

Umarım.
    Bu aralar acaip oyunlara sardım ve %90'ını rahatça oynatmıyor bana ya laptop.

• %90ı ne kelime piyasa bugüne kadar atıyorum 100 oyun varsa rahat 80 85 oynatmaz ;) bir kere ekran kartından kaybediyoruz çünkü ekran kartı diye bişey yok denilecek kadar kötü işlemcimiz 2.4 ghz ekran kartımız da atıyorum gt 310 olsaydı ramde 3 gb baya bi etkisi olur diye düşünürdüm keşke dediğim gibi hamle yapabilme şansımız olsa buarada benimkinin modeli de lenovo g550
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O laptopu çöpe at en iyisi. Ondan hiçbir yol olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.