Şimdi Ara

Laptop'un şarj giriş yeri kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toshiba satellite l750 laptop sarj takılı iken düştü ve sarj giriş yeri kırıldı teknik servis tamir icin ne kadar ister
     Laptop'un şarj giriş yeri kırıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asus kullanan arkadaşım aynı sorundan servise verdi. garantisi bitmiş olmasına rağmen makinenin içini temizleyip kırık kısmın yenisini takıp camı çizik diye camı değiştirip tek kuruş istemeden geri göndermişti. casper olsa servise vereceğine yenisini al derdim (: ama toshiba servislerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

asus kullanan arkadaşım aynı sorundan servise verdi. garantisi bitmiş olmasına rağmen makinenin içini temizleyip kırık kısmın yenisini takıp camı çizik diye camı değiştirip tek kuruş istemeden geri göndermişti. casper olsa servise vereceğine yenisini al derdim (: ama toshiba servislerini bilmiyorum.

asus iyimiş daha 1 yıldan fazla garantisi var ama benim hatam olduğu için garantiden saymazlar kesin
  • muhtemelen saymazlar. min. 60lira gözden çıkar sen aga. şimdi aklıma geldi, arkadasın toshibası kapağını kapatırken müzik dinlerken çığlık atarcasına ses çıkarıyordu, servise yollamıştı yapıldı diye geri gönderip 60lira istemişlerdi. ama sorunu çözememişlerdi. sonra bana getirmişti de yaptım. hoparlorden çıkan ses mikrofana gidiyormuş (: kısacası toshiba servisleride sanırım fos.
  • quote:

muhtemelen saymazlar. min. 60lira gözden çıkar sen aga. şimdi aklıma geldi, arkadasın toshibası kapağını kapatırken müzik dinlerken çığlık atarcasına ses çıkarıyordu, servise yollamıştı yapıldı diye geri gönderip 60lira istemişlerdi. ama sorunu çözememişlerdi. sonra bana getirmişti de yaptım. hoparlorden çıkan ses mikrofana gidiyormuş (: kısacası toshiba servisleride sanırım fos.

60 olsun da daha fazla olmasın toshiba'nın servisi baya uzmanmış desene ...olsun ben yinede asus servisinin yaptığı gibi birşey bekliyorum

• Bence en fazla 40 isterler
  • quote:

muhtemelen saymazlar. min. 60lira gözden çıkar sen aga. şimdi aklıma geldi, arkadasın toshibası kapağını kapatırken müzik dinlerken çığlık atarcasına ses çıkarıyordu, servise yollamıştı yapıldı diye geri gönderip 60lira istemişlerdi. ama sorunu çözememişlerdi. sonra bana getirmişti de yaptım. hoparlorden çıkan ses mikrofana gidiyormuş (: kısacası toshiba servisleride sanırım fos.

niye ki abi benimde satellite A-350 22Z var ama aynı problemden 2 saatte hallettiler tek kuruşta almadılar
  • Hocam sen kasayı da kırmışsın, onu da yaparlarsa fiyat artar.

• 50 tl o soket eder. işcilik desen 25 . 75 tl bulur gibime geliyor. kasada catlamış garanti dışı verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

quote:

niye ki abi benimde satellite A-350 22Z var ama aynı problemden 2 saatte hallettiler tek kuruşta almadılar

iyi niyetlisine denk gelmiştir öyleyse. servislerde bu işten cebini dolduran **** çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor3461

Bence en fazla 40 isterler

40 isteseler razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Hocam sen kasayı da kırmışsın, onu da yaparlarsa fiyat artar.

Kasayı da yaparlarda ne kadar olur sence hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

50 tl o soket eder. işcilik desen 25 . 75 tl bulur gibime geliyor. kasada catlamış garanti dışı verebilirler.

100 den fazla istemesinler Yakında vereceğim servise ama içindeki bilgiler gider diye vermeden bir hdd alıp bilgileri kaydetsem diyorum
  • mg4554 M kullanıcısına yanıt
    senin hdd ile işleri yok kardeş sadece soketi değiştircekler ve kasada istersen plastik kasa takarar o snein isteğine bağlı ister 2 sini yaptır ister soketi değiştir kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

senin hdd ile işleri yok kardeş sadece soketi değiştircekler ve kasada istersen plastik kasa takarar o snein isteğine bağlı ister 2 sini yaptır ister soketi değiştir kullan

Hdd ile isleri olmadıgını biliyorum da daha önce verdiğimde teknosaya kargoda laptopu kırmışlar tüm bilgilerim gitmisti

• Burda asusun teknik servisine bakan bir yer arkadaşın pc yi 50 TL ye yapmıştı.Aşağı yukarı o civarda birşey tutar seninki de.
  • mg4554 M kullanıcısına yanıt
    hdd cıkar yolla o zaman .iyi paketlemez isen kırılır ben adanaya leptop gönderdim .leptobun boyu kadar kutu buldum içini köpükle doldurdum öyle giti .. yoksa cuvalları üzerine atıyorlar içindeki önemli değil ordan oraya vuruyorlar. kac kişinin eli değiyor gelene kadar.

en iyi kargo bana göre mng kargo biraz pahalı ama 1 günde ucakla gidiyor özel paketleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg4554

quote:

60 olsun da daha fazla olmasın toshiba'nın servisi baya uzmanmış desene ...olsun ben yinede asus servisinin yaptığı gibi birşey bekliyorum

Evet Tosihba servisleri Hırsızlık ve soygunculukta bay uzman Tosshiba kullanmaya devam edin yediginiz kaziklarin hesabi belli olmiycak Toshiba türkiyede servis agi cok soyguncu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

quote:

iyi niyetlisine denk gelmiştir öyleyse. servislerde bu işten cebini dolduran **** çok

pc arıza yapti Toshiba anakarta sivi kacmis dedi 540 tl para aldi benden haram olsun cok hirsiz bir firma

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

50 tl o soket eder. işcilik desen 25 . 75 tl bulur gibime geliyor. kasada catlamış garanti dışı verebilirler.

aga kasayida kirdiysan toshibanın eline düstüysen sen en azindan 600 tl yi cikar toshiba nasi diyeyim soyguncu bir evis agina sahip yontalar seni kaz gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.