Şimdi Ara

Laptop Yanıt Vermez Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH ocağına düştüm. bilgisayarım donuyordu sürekli, açılırken donakalışları nedeniye 2 kez istemediğm halde windows kurmak zorunda kaldım. hatta bu süreçte bilgisayarımın win7 recovery diskinin de hasarlandığını ve recovery'i başlatmadığını farkettiğim için flash diskten win8 kurmak zorunda kaldım, neyse. götürdüm doğubankta bi bilgisayarcıya temizlettirmeye en son, eleman çipi yakmışın vs dedi soktu götüme bir sürü masrafı. anlayacağınız üzere sorun devam ediyor. bilgisayar açılıyor diyelim, windows ekranında en az 5 dk bekletiyor. daha sonra şifreyi giriyorum ve masaüstü için bir 5 dk daha bekliyorum. esas zulüm masaüstünden sonrası. bir simgeye tıklıyorum açılması 1 saati buluyor, imleç takılı kalıyor, flash disk takıyorum elbette okumuyor. kapağı indirince uyku moduna bile girme komutunu almıyor. anlayacağın ısınmayla alakalı bir olay da değil gibi. eline ayağına düştüm, yardım et dh :D. olay hdd ile alakalı sanırım ve benim onu değiştirmem gerekiyor? işin ehilleri yardımcı olursa sevinirim.

not: tamirden sonra ısınması azaldı belirgin olarak fakat dediğim gibi, olayın ısınma ile alakalı olmadığı artık çok açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Subserosa

DH ocağına düştüm. bilgisayarım donuyordu sürekli, açılırken donakalışları nedeniye 2 kez istemediğm halde windows kurmak zorunda kaldım. hatta bu süreçte bilgisayarımın win7 recovery diskinin de hasarlandığını ve recovery'i başlatmadığını farkettiğim için flash diskten win8 kurmak zorunda kaldım, neyse. götürdüm doğubankta bi bilgisayarcıya temizlettirmeye en son, eleman çipi yakmışın vs dedi soktu götüme bir sürü masrafı. anlayacağınız üzere sorun devam ediyor. bilgisayar açılıyor diyelim, windows ekranında en az 5 dk bekletiyor. daha sonra şifreyi giriyorum ve masaüstü için bir 5 dk daha bekliyorum. esas zulüm masaüstünden sonrası. bir simgeye tıklıyorum açılması 1 saati buluyor, imleç takılı kalıyor, flash disk takıyorum elbette okumuyor. kapağı indirince uyku moduna bile girme komutunu almıyor. anlayacağın ısınmayla alakalı bir olay da değil gibi. eline ayağına düştüm, yardım et dh :D. olay hdd ile alakalı sanırım ve benim onu değiştirmem gerekiyor? işin ehilleri yardımcı olursa sevinirim.

not: tamirden sonra ısınması azaldı belirgin olarak fakat dediğim gibi, olayın ısınma ile alakalı olmadığı artık çok açık.

işlemci yandıysa işin zor.Servise götür bide orda baksınlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.