Şimdi Ara

Laptop Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Laptop alacagim ama birseyi anlamadim.

Iki secenek var HP nin sitesinden.
    Pahali olan :nc8430 1.400$
    Ucuz olan :nx7400 1.100$
    Fiyatlar amerika fiyatlari.

Ozelliklerine bakiyorum herseyde ucuz olan daha iyi veya ayni. CPU lar ayni. Ekranlar ayni, HDD de ucuz olan daha buyuk. RAM de ucuz olan daha buyuk vs.
    Ikiside yeni laptop.

Simdi cozemedim ben bu olayi. Aralarinda neden 300$ fiya farki var pahali olanin ozellikleri daha dusuk olmasina ragmen?

• arkadaşlar selam
    arkadaşım ben 2005 ekim sonu gibi dell d600 latitude modelini 799$+kdv ye aldım piysada aynı özellikler 1000$+kdv fiyatındaydı ama hdd fazla ısnıyor. ben bunu dell teknik servisine bakan arkadaşlara sorduğum zaman bana onlarda üretim hatası var ama birşey olmaz dediler onun için ucuz olmasında birşey olabilir dikkatli ol.
  • makineler farkli serilerden olabilir... dis kalip olarak farkli olabilirler.. pahali olan daha ince bi seriden olabilir mesela.. kalipta kalite farki olabiliri.. ya da lcd kalitelerinde bi fark vardir..
    Yeni cikan seri daha ucuzdan verilmeye baslanmis olabilir eskisini dusurmemislerdir kalmistir oyle felan.. bir de ozellikle yurtdisinda ve ozellikle dell firmasi yapiyor bunu, belirli araliklarla muthis kampanyalar hazirliyolar.. 1200$ dolarlik makine bi hafta boyunca 800$ a satiliyor ve 1-2 hafta sonra yine eski fiyatina kavusuyor.. o tur bu kampanyaya rasgelmis olabilirsin.. gibi gibi seyler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ssd takma yardim
    5 yıl önce açıldı
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.