Şimdi Ara

Laptop yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler. Evimde çıkan küçük bi yangından sonra maalesef eski laptopuma geri döndüm (yeni pc yandı.)
    1.5sene kadar önce bu laptop Cs 1.6 , Pubg Mobil ve hatta Pubg lite bile kadırırken şu an yüklememe rağmen aşırı derecede kasıyor takılyor. Malum karantina günleri evde de kolay geçmiyor destek olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Laptop yardım lütfen..

• Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı buralarda ?
  • Sıcaklık değerleriniz normal bileşenlerde fena değil temiz bir format atıp tüm sürücüleri güncelleyin.
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Hocam bişeyler deniyorum becnhmark programları da denedim ama sonuç değişmiyor. Laptopun orjinali "Win7 home basic" arkadaşta "home premium" yapmış herşey güncel gördüğüm kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Sıcaklık değerleriniz normal bileşenlerde fena değil temiz bir format atıp tüm sürücüleri güncelleyin.
    Hocam evet herşey normal görünüyor ama aşırı kasma var. Hatta şöyle söyleyim yani herhangi bir sitede video izlerken bile arada kasma oluyor. Size şunu sorayım o zaman laptopun ilk hali "home basic" kuruluydu arkadaşım şimdi "home premium" kurmuş bu fark ettirir mi yada en azından bu kadar fark ettirirmi ?
  • Başka bir Windows derlemesi ile deneyin
  • İnsanlar yardımcı olamadığından saçma sapan cevaplar veriyor. Bilgisayarı açıp temizleyip, termal macunları yenilemeniz gerek. Isıdan ötürü gücü düşürüyor olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    İlk kurulum olan "Home basic" düşünüyorum, denemekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.