Şimdi Ara

Laptop yeni ekran montajy sonrasy açylmady?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dell inspiron 5520 laptobumun pikselleri dagyldi ve yeni bir ekran spari?i verdim. Gelen ekrany laptobuma montajy kendim yaptym. Montajdan sonra laptobu açty?ymda ekrana görüntü gelmedi. Kapatyp tekrar açmak istedim fakat bu sefer bilgisayar hiç açylmamaya ba?lady. ?u an ben adaptörü takynca adaptör y?y?y kendili?inden sönüyor. Aklyma a?yr bir hasar durumunu getirmeden önce sizinde yorumunuzu alayym dedim umarym farkly yakla?ymlaryniz olur ve basit bir hata oldu?unu görürüz. Aslynda anakartyn yandy?ini dü?ündüm umarym de?ildir. Yorumlarynyzy bekliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru ekranı sipariş ettiğini ve doğru taktığına eminmisin.

eminsen taktığın paneli sök ve harici vga dan monitöre bağla sistemi bi ksadevre yoksa monitörden görüntü alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 29 Mart 2016; 0:13:15 >
  • Malesef bilgisayar hiç açılmıyor açilsa dedigini yapardım ama adaptörü takınca elektriği kesiyor adaptör ışığı sönüyor power tusu aktif degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skaymak kullanıcısına yanıt
    cihaz acıkken veya pilde bataryada ikne bu değişim işlemini yaptıysan üzgünümki anakartın arızalanmış
  • Pil takılı degildi kabloda takılı degildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.