Şimdi Ara

Laptop yeniden başlamıyor sorun nedir acil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler kardeşler yaklaştır 2 3 hafta oldu laptop yeniden başlattımı direk kapanıyor yeniden başlamıyor ve şu hata veriyo bazenhttp://hizliresim.com/dkMy57

bilgisayarcıya götürdüm rame baktık sıkıntı yok hardiske baktı sıkıntı yok en son dedi biosa fotmat atalım oda olmadı neresinde arıza var sizce yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakari31 -- 22 Ocak 2016; 20:42:38 >

• bilgisayarı aldığınız günden bu yana donanımsal ve ya sistem ile alakalı yaşadığınız kronik bir probleminiz yoksa bios güncellemesi yapmayın, bazen bios güncellemeleri beraberinde sorunlar ile birlikte gelir, sonra geri adımda atamazsanız dertsiz başınıza dert açarsanız... gerek masaüstünde gerekse dizüstünde keyfi bios güncellemesi yapmaktan ağzı yanana birçok kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 16 Ocak 2016; 16:41:35 >
  • hocam öncelikkle teşekkür ederim cevap verdiğin için yakın bi zamanda format attım yeniden başlatıyorum laptop kapanıyor bunun nedeni nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.