Şimdi Ara

Laptop Yere Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün gece laptop hızlı bi şekilde yere düştü kapanmadı ama ekran gri oldu fareyi hareket ettirebiliyordum sonra bilgisayarı kapatım tekrar açtım acayip yavaş açıldı saat geç olmuştu zaten yarın bakarım diyip yattım . Bugün baktığımda bilgisayar acayip yavaşlamış google chrome u açmak için pc yi 3 kez yeniden başlattım . Ayrıca bilgisayardan dosya filan kopyaladığımda da acayip uzun sürüyor 1 gün filan yazıyor 2gb lık şey bile .
    Ürünün garantisi yok tamir ettirebilir miyim ?

Edit : Şu anda bilgisayar açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzaba300 -- 17 Nisan 2013; 19:48:24 >

• Hard disk baya bir sarsılmiş herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen sorun HDD'de daha kötü olabilirdi geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani yeni bir hard disk mi almalıyım ? :S
  • Eğer garantisi devam ediyorsa leptop üzerinde belirgin darbe izi yoksa garantiye gönderin yaparlar garantisi yok ise disk fiyatları okdar fazla değil disk zarar görmüş olma ihtimali yüksek bilen birine danışın eğer bad sektör oluşmuş olma ihtimali yüksek bazı tirth parti yazılımlarla onları kapamak mümkün ama yınede önerim disk arızalı ise yenisi ile değişmeniz

iyi forumlar
  • Hocam eğer hala garantisi varsa not olarak harddisk yüklenme durumunda ses yapıyor yazıp gönderin ama bilgilerinizi yedeklemenizi tavsiye ederim çünkü hdd değişim işlemlerinde verilerinizi acımadan silebiliyorlar. Garantisi de yoksa size bir hdd yolu görünüyor bu durumlarda sıkıntı yasamamak için WD ürünlerini tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.