Şimdi Ara

Laptopa ne oldu bi bakın lütfen!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde laptopu kapatıp açtım harddisk yanmış servise götürdüm neyse servisten geldi laptopa bi bakıyım diye açtım ekranın rengi karışmış windowsun simgesinin etrafında sanki gökkuşağı var laptopla ekranının arasındaki bağlantı noktasının ordan bi duman çıktı hemen kapattım 1 saat sonra açtığımda hiç görüntü yok tu ve bip sesleri geliyordu acaba laptopa ne oldu bi yardım edin lütfen!!!şimdiden cevaplar için teşekkürler..

• bilgisayar çalışıyor galiba ama görüntü yok diyorsunuz ekran kartı yanması durumu var heleki duman arka fan ızgaradan çıkmıssa dediğinize göre garantisi varsa servise göndereceksiniz bip sesi vermesi normal genelde bu sesler ekran kartı hatalarında,ram hatalarında meydana geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 2 Mart 2012; 11:25:29 >
  • Bilgisayar çalışıyor laptopun markası dell ama ilk başta dell in logosu gelirdi gelmio ekranda tık yok sadece bip sesi var.saydığımda 8 tane bip sesi geliyor.umarım anakart felan yanmaz.
  • Garantisi devam ediyorsa DELL yerinde servis hizmetini kullanarak bilgisayarınızı tamir ederler

DELL Yerinde Destek Hizmeti Nasıl Çalışır?

DELL Destek Hattına ücretsiz erişmek için:
    Telefonunuz yurtdışı aramalara açık ise: 00 800 353 90 002 aranır.
    Değilse: 0 811 288 0001 -> İngilizce mesaj duyulduğunda -> 888 578 5446 tuşlanır.
    Yaklaşık %70 oranında sorun telefonda çözümlenir.
    Çözülemeyen sorunlar için telefonda arıza tespiti yapılır.
    Sonraki iş günü* teknik destek elemanı belirttiğiniz adrese gelir.
    Gerekli işlem yapılarak bilgisayarınızdaki sorun çözülür.
    Yapılan işlem sonucu herhangi bir ücret talep edilmez.

http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/landing_pages/tr/nbd_service?c=tr&l=tr&s=gen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus777 -- 3 Mart 2012; 10:59:56 >

• saolasın laptopu servise gönderdik pazartesi alcam lcd ekran yanmış verdiğin bilgiler için teşekkür ederim saol

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1322

saolasın laptopu servise gönderdik pazartesi alcam lcd ekran yanmış verdiğin bilgiler için teşekkür ederim saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.