Şimdi Ara

Laptopa Tamamen Farklı Anakart Takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, benim Casper C800 bilgisayarım yaklaşık bir yıl önce bi sorun yüzünden anakartını yakmış olduğu için çalışmamakta. Anakart alıp takmak istesem bulunmuyor, Casper servisi ise 4000 lira fiyat çekti. Benim bu konuda bir sorum olacak sizlere. Tamamen farklı bir anakart alsam onu kasanına yerleştirsem sizce çalışır mı? Yani ekran, usb gibi çevre bağlantılarını yaptıktan sonra. Bir bilgisi olan var mı? Yani sıfır bilgisayar almaktan ise elimde bulunan ekran, kasa, klavye, ve diğer girişleri bağlayabileceğim bir anakart alsam, uyum sorunu vb olur mu?

• benzer chipset kullanan cihazları araştır bakalım belki bulursun. modelin yaygınlığına bağlı. önemli olan senin dediğin gibi ölçek. mümkün bence
  • Teşekkürler. Dediğin gibi benzerlik kısmına dikkat edeyim, insan korkuyor almaya, ikinci el anakart bile cep yakıyor.

• tam olarak özellikleri neler anakartın ekran kartı işlemci vs

• Yani işlemci ve gpu anakarta lehimlidir zaten. Ben bir problem olacağını düşünmüyorum ama USB girişi vs. yerleri kasanin mevcut yerlerinden farklı olabilir.
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

Casper C800 I7 6500U işlemci 4GB GTX 950M ekran kartı DDR3L 16GB'a kadar destekli RAM slotları var

• milesbroke kullanıcısına yanıt

Aynen lehimli oluyor, tek korkum işte ekranın veya usb girişlerin çalışmaması. Ekranı ve usb çıkışlarını eğer destekler ise kasayı artık kıra kese bi hale getirmeye çalışırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.