Şimdi Ara

Laptopda kulaklık kullanımı ve yüksek performans alamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım AKG K 518 Kulaklığımı aldığım reyonda duran teşhir ürünü ipod ile deneyerek, ve hayran kalarak aldım. Fakat Laptopda denediğimde çok cılız ve tatmin etmeyen bir ses aldım. 32 ohm empedans değerine sahip olan kulaklık için ipod empedans değeri olarak yine 32 ohm olduğu için bana gayet dolgun ve güçlü bir ses vermişti. Kısacası kulaklığımdan iyi performans almak için sizden tavsiye rica ediyorum. Dediğim gibi Laptop ile kullanacağım, şuanda onboard ses kartına sahip.

Tabi ki tek aranan değerin empedans olmadığıı biliyorum, bu bağlamda fikirlerinizi paylaşmanızı rica edeceğim sizden.

Laptopdaki hayal kırıklığımdan sonra hemen harici ses kartlarına bakmaya başladım; daha önce dahili 7.1 audigy zs modelini kullandığım creative'in, bir ekonomik, bir de üst sınıf harici ses kartıyla karşılaştım:

http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=1&prodID=17892&prodName=Sound+Blaster+Play!&subCatName=Sound+Blaster&CatName=Sound+Blaster&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_17892,VARSET=CategoryID:1

http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=209&CatName=X-Fi&subCatID=208&subCatName=X-Fi&prodID=17751&prodName=X-Fi+Surround+5.1

Genel olarak güzel yorumlar alan kartlar olsalar da benim için kulaklık performansı önemli olacak, dediğim gibi.

Sizce bu kartların bana ciddi anlamda perofrmans katkısı olur mu? yoksa pek de gerekli değil mi dersiniz?

Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• Cevap verebilcek yokmu arkadaşlar?

Kulaklık amfisi, ses kartı vs. ne çözüm önerirsiniz?
  • harici ses kartıyla sadece sesi güçlendirirsiniz,
    ses matlaşır tok çıkar. ıpod gibi tad vermez. kolay gelsin..
  • teşekkür ederim ilginiz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.