Şimdi Ara

Yeni PC görüntü ve performans sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Denodeniz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni pc topladım. 4070 ti ekran kartı ve amd ryzen 7 7500f işlemcili. Anakart asus DDR5, Ramlar 32GB ve Power 800, SSD M2 ve 2TB. Ancak oynadığım her hikayeli oyunda (Hogwarts legacy, spider man, witcher 3 vb.) spider man de ıbina gibi dış yüzeylerin geç yüklenmesi ve görüntünün ciddi oranda bozulması, hogwarts legacy de görüntü de hiçbir sorun olmamsına rağmen ciddi kasılmalar, witcher da görüntünün karıncalanması gibi sorunlar yaşadım. Ardından PC yi bir bilgisayarcıya götürdüm. Ekran kartını, işlemciyi, ramleri, ve ssd yi benimkinden daha güçlü versiyondaki farklı ürünlerle değiştirmemize rağmen sorun birebir aynı şekilde devam etti. Ayrıca yazılımsal olarak yeni windows kurduk, bios güncel driver lar güncel bunlarla alakalı hiçbir sorun yok. Anakartı da asusa gönderdim 3 saat god of war oynadıklarını ve bu sorunlarla karşılaşmadıklarını bir sorun olmadığını söylediler. Denemediğim bir tek PSU kaldı sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi başka bir fikriniz var mı? (EKSTRA: Bilgisayar yaklaşık 3 aydır bende sorun sürekli aynı şekilde devam etmiyor garip bir şekilde kimi zaman daha iyi hale geliyor ki mi zaman çok daha kötü oluyor stabil bir durum değil.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.