Şimdi Ara

laptoplara format atmakla normal masaüstü bilgisayara format atmak arasındafark war mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Bi sorum Olacak
    Laptoplara Format Atmakla Normal Masaüstü Bilgisayara Format Atmak Arasında Fark Var Mı?
    Normal Atılıyor mu? Yoksa Exstradan Bişey Yapmamız Gerekiyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Eren Aslantaş

Merhaba Arkadaşlar Benim Bi sorum Olacak
    Laptoplara Format Atmakla Normal Masaüstü Bilgisayara Format Atmak Arasında Fark Var Mı?
    Normal Atılıyor mu? Yoksa Exstradan Bişey Yapmamız Gerekiyor mu?

yok diye biliyorum fakat yanlış yere açmışsın konuyu dostum
  • Sonradan Farkettim:D Kusura bakmayın
  • pek bir fark yok. Sadece notebook sata disk kullanıyorsa disk bulunamadı hatası yaşarsın. onun da çözümü kolay.
  • Hiç bir fark yok.Herşey aynı.Sadece SATA işi biraz uğraştırabilir.Ama onuda bir kere yapınca çok kolay olduğunu görüyorsunuz.Bu konuda çeşitli anlatımlar mevcut.
  • Saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: LokmanHekim

Hiç bir fark yok.Herşey aynı.Sadece SATA işi biraz uğraştırabilir.Ama onuda bir kere yapınca çok kolay olduğunu görüyorsunuz.Bu konuda çeşitli anlatımlar mevcut.

bu konuda bir link verebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabii ki verebiliriz:

Buraya tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 22 Kasım 2007; 0:03:27 >
  • Eğer vista yükleyecekseniz sorun yok işiniz daha kolay.Kurulumda Vista tanıyor SATa diskleri.Yine de kurulum sonrası SATA sürücülerini ayrıca yüklemelisiniz.

Yok XP kurmak istiyorsanız iş o zaman biraz daha karışık.BIOSdan SATA ayarı kapatılır.İşletim sistemi kurulumu yapılır.(Aksi taktirde kurulum başlamaz)
    Bilgisyaraın anakarat,çipset vs bilimum sürücüleri yüklenir.SATa sürücüsü inf dosyası gösterilerek yüklenir (diğer sürücülerden farklı olarak)

BIOS ayarları tekrar eski haline getirilir.

Dikkat!
    Eğer SATA sürücüsünü doğru kuramazsanız bilgisayar sürekli olaak mavi ekrar verir ve resetlenir.

İşin özeti böyle.Hatta bir arkadaş nasıl yapıldığını dell 1520 laptop için anlatmıştı:

Link burası

İşin mantığını anladıysanız tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 22 Kasım 2007; 10:29:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: monsteremrah

Tabii ki verebiliriz:

Buraya tıklayın

Çok teşekkür ederim

şu an için format gibi bir durum yok ama her zaman lazım olacak bilgiler
  • TOSHIBA LAPTOPA nasıl Wireless ağ kurabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Aslantaş -- 7 Aralık 2007; 0:02:14 >
  • wilan kartı olmayan eski laptopların çoğunda minipci yuvası var ama uğraşmaya değmez pcmcia girişini kullan bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.