Şimdi Ara

Laptoptan Bip sesleri gelip kapanıyor ltfn yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptoptan çalıştıktan bir müddet sonra aralıklı bip sesleri gelip kapanıyor en son ram falanda değiştik sizce hata neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim..Çıkan sesi kaydettim aşağıdaki videoda mevcut.

https://www.youtube.com/watch?v=tvS1im_Sotg

• İşyerindeyim hopalör veya kulaklık yok. Eve geçince bakacağım, yardımcı olmaya çalışacağım.

Pc şarj kablosu bağlıykenmi böyle yapıyor ? Batarya Takılımı ?
  • teşekkürler.. bataryasıda takılı şarz kablosuda şu an.. bataryayı çıkarıncada aynı sorunu veriyor.Şimdide sistem açılmaz oldu mavi ekran hatası almaya başladım.Formatlamak için uğraşıyorum windows dosyalarını ön yükleme yaparken mavi ekran hatası veriyor şimdide :( Vadesi doldu galiba bu makinanın :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMan666 -- 16 Nisan 2015; 16:57:04 >

• Format at geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bi cd dene, Biosu default ayarlarına dönderip bootu tekrar ayarla
  • oNrGungor kullanıcısına yanıt
    bios defult yaptım değişik cd denedim nafile harddiske paramı sıkıştı acaba bad sektörlük bişi olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMan666

bios defult yaptım değişik cd denedim nafile harddiske paramı sıkıştı acaba bad sektörlük bişi olabilirmi ?

Normalde laptoplarda çok zor olan bi durumda, eski bilgisayar olduğundan ihtimal var. Onarma cd'lerini denedin mi ?
    yok denemedim onarma cdsini nasıl yapailirim ?
  • İnternette Windows 7 Onarma Kalıpları Vardır. İso olarak indirip nero ile cdye yazıp boot ile açıp onarma veya sistem geri yükleme işlemi gerçekleştirebilirsin.
    tamamdır çok teşekkürler bu arada makina eski olduğu için xp yükleyebiliyorum ancak bide 4. cd den sonra yüklemeye başladı bitirebilirmi artık kısmet :) sistem açıkken bipleme için bi fikrin varmı ? donanımsal bişeymidir acaba
  • İş yerindeyim kulaklık ve hoparlör yok dinliyemiyorum, Bir de Biosta Mail veya Advance sekmesinde IDE-ACHI ayarlaması olması gerekiyor, Onu bulup hangisi olduğunu bana söylüyebilir misin? Hatta hiç söylemeden hangisi ise yerini unutmadan diğeri ile değiştirip ekrar format deniyebilir misin ?
    tamamdır şu an windows yükleniyor sistem açılınca dediğin ayarları biostan kontrol ederim bide fanı çalışmaz oldu son zamanlarda adaptörle denedim fan sağlam anakartta voltaj gelmiyo sanırsam anakartamı sorunlu acaba benim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMan666 -- 16 Nisan 2015; 17:36:28 >
  • Tamamdır Hadi K.Gelsin :)
  • Bu ses "şarj bitiyor" uyarısı diye biliyorum. Adaptörün cihaza elektirik sağladığından eminmisin ?
  • evet şarz bitiyor uyarısıymış yanlız adaptörde bataryasıda bağlı bilgisayara..silent mode düğmesi var üzerinde şimdi ötmeye başladımı ona basıyorum sesi kesiyo çalışmaya devam ediyor basmazsak ötüp ötüp kapanıyor böyle idare edicez sanırım
  • sorun statik elektriklenme bataryayı cıkarın power tusuna 10 15 sanıye basılı tutun sorununuz çözülecektir.
  • exa_4141 E kullanıcısına yanıt
    silent mode diye bir düğme buldum üzerinde ona bastığım zaman ses kesiliyor dediğinide bir deneyeyim ama teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.