Şimdi Ara

Laptopu actıgım an internet baglantısı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cok garip bir sorunum var,evde airties 5440 modemim var,son zamanlarda evde laptopumu actıgım an internet baglantısı kopuyor,laptop modeme baglı kaldıgı surece (kablolu veya wireless farketmiyor) internet devamli gidip geliyor,laptopu kapatıp evdeki diger cihazlarla, 2 ayri ipad,ps3 vs gibi baglandigimda ise hic bir sorun yok,laptopu acmadıkca internet hic kopmuyor
    ayni laptopu işyerimde eski bir airties rt102 modeme kabloyla baglıyorum,hic bir problem olmuyor,internetten kopma vs sorunu yaşamıyorum..
    evdeki modemle,laptop niye boyle kan davalı oldu anlamıs degilim,bu sorun neden kaynaklanabilir?yardımcı olanalara simdien tesekkurler

• ip çakışması olabilir,elle ip verin airties modemlerin ağ geçidi 192.168.2.1 dur.vereceğiniz ip diğer cihazların ip sinin olmasına dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet kopsada,laptop modeme baglı oluyor,kontrol ettigimde ip cakisması olmadıgını goruyorum,laptop baska aglarda ve modemlerde problem yaratmıyor,evdeki modemde diger pc,ipad,ps3 vs de problem yaratmıyor:)ama 2 si biraraya gelince kopmalar baslıyor,bir turlu cozemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.