Şimdi Ara

laptopu kırıcam artık yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopum işlemcisinin sıcaklığı 94 dereceye kadar ulaşıyor.termal macun fan temizleme bütün yolları denedim ama sorun çözülmedi yardımınıza sığınıyorum nedir bunun sorunu ??

• Laptonuzu düz bir zeminde kullanmaya dikkat edin, bios ve sistem güncellemelerini kontrol edin, Laptop soğucutusu kullanmanızı da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Laptonuzu düz bir zeminde kullanmaya dikkat edin, bios ve sistem güncellemelerini kontrol edin, Laptop soğucutusu kullanmanızı da tavsiye ederim.

soğutucuda kullanıyorum bilgisayar ısınmıyor işlemci cayır cayır yanıyor oyun içinde donmalar oluyor ve sonunda bilgisayar kapanıyor nasıl bir sorun anlamadım
  • Termal macun değiştirmişsiniz, soğutucu düzgün bir şekilde takılı olduğundan ve fanın döndüğünden emin misiniz ?

arkaplanda sisteminizi kullanan uygulamalar bulunuyor olabilir windows kullanıyorsanız güvenli modda başlatıp sıcaklıkları kontrol edin bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Termal macun değiştirmişsiniz, soğutucu düzgün bir şekilde takılı olduğundan ve fanın döndüğünden emin misiniz ?

arkaplanda sisteminizi kullanan uygulamalar bulunuyor olabilir windows kullanıyorsanız güvenli modda başlatıp sıcaklıkları kontrol edin bakalım sonuç ne olacak.

onu denicem az önce intel speedstep diye bir şey vardı biosta onu kapattım sıcaklık 62 derecede kaldı ama performansı düşürdü kasıp duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho198

quote:

Termal macun değiştirmişsiniz, soğutucu düzgün bir şekilde takılı olduğundan ve fanın döndüğünden emin misiniz ?

onu denicem az önce intel speedstep diye bir şey vardı biosta onu kapattım sıcaklık 62 derecede kaldı ama performansı düşürdü kasıp duruyordu

Bios ayarlarını bilmiyorsanız default yapın daha fazla kurcalamadan kaydedip çıkın. Güvenli modu kesin deneyin
  • valla gecen gun bir arkadaşta pc ciye termal macun surdurmus temizletmiş bak bakim dedim arada boşluk varmı kasa bilgisayardı.Baktı macun dışarıya kadar tasmıs İnsaf ya okadar macun surulurmu senin pc de böyleyse ısınması normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

valla gecen gun bir arkadaşta pc ciye termal macun surdurmus temizletmiş bak bakim dedim arada boşluk varmı kasa bilgisayardı.Baktı macun dışarıya kadar tasmıs İnsaf ya okadar macun surulurmu senin pc de böyleyse ısınması normal

arkadaşla beraber yaptık taşıcağını sanmıyorum laptop samsung r580 google da ararken benimkinin aynısı sorunla karşılaştım ama onunda sorunu çözülmemişti
  • Youtubede termal macun sürme var bak orda nekadar suruluyor işlemcinin tam orta kısmına fasulye kadar süreceksin tabi once işlemci ve fan yüzeyini temizledikten sonra.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.