ARKADAŞLAR MERHABALAR BENDE DVI GİRİŞİ OLAN BİR LCD TV VE LAPTOP VAR HDMI DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULLANARAK LAPTOPU LCD YE BAĞLAYABİLİR MİYİM? Bİ DE EĞER BAĞLANIYORSA İNTERNETTEN İNDİRDİĞİM HDLİ FİLMLERİ İZLEYEBİLİR MİYİM? YANİ ASLINDA HDMI GİRİŞ İKİSİNDEDE MEVCUT DEĞİL BEN LAPTOPU LCD YE BAĞLAYIP HDLİ FİLMLER İZLEME ŞANSIM NEDİR? İKİSİNDE DE DVI GİRİŞİ MEVCUT.
Tabiki izleyebilirsin.
YANİ HDMI GİRİŞİ OLMAYAN BİR LCD YE DVI-HDMI DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULLANARAK LAPTOPA BAĞLAYIP HD Lİ FİLMLERİ İZLEMEM MÜMKÜN ÖYLE Mİ? PEKİ SESTE Bİ PROBLEM YAŞAR MIYIM? YANİ FİLM İZLERKEN SES LCD DEN GELİR DİMİ AYRICA SES SİSTEMİ DE GEREKLİ MİDİR?
laptop'ta dvi mı var hdmi mı? DVI ile sadece görüntüyü aktarabilirsin sesi aktaramazsın
lcd de DVI VAR LAPOTOPTA DA DVI VE BEN İNTERNETTEN İNDİRDİĞİM HD Lİ FİLMLERİ İZLEMEK İZLEMEK İSTİYORUM. NASIL Bİ YOL İZLİYCEM ?
dvi daha kolay onu kullan...
benim işyerinde yaptığımı yapacaksın dvı olarak bağlayacaksın hdmı cevirici hiçmir işine yaramaz sesi de notebook üzerinde spdıf çıkış varsa ondan herhangi bir ses kaynağına bağlayacaksın.
Arkadaşlar benim bir sorunum var.Benim laptopun s video çıkışı yok monitör çıkışı var..Lcd televizyonuma bağlayabilirmiyim bağlayabilirsem nasıl bir kablo kullanmayalım...Şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme