merhaba arkadaşlar ben laptopumu plazmaya bağlıyorum hdmı kablosuyla..seside görüntüye sorunsuz aktarıyor..şimdi merak ettiğim ve öğrenmek isteğim şu: arkdaşlar laptopu plazmaya bağlayıp herhangibir şey, dosya klasör film gibi şeyi oraya aktarıp kendim başka yere gireceğim ve grdiğim yer orada gözükmeyecek. yani ben plazmaya filmin görüntüsünü ve sesini aktarırken ben başka yerde mesela internette dolaşacağım ve internette dolaştığım sayfa plazmada gözükmeyecek.. bunu sağlayan bir program.. bir yol.. bir şey var mı arkdaşlar lütfen yardım edin... cevaplarnızı bekliyorum.. lütfen..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yardım edecek yokm mu?
evet bu benimde aklıma takılmıştı böyle birşey bilen varsa bilgilendirse iyi olur.
evet ama cevap veren yok.. :S
öyle bişey mümkün değil şimdilik zaten hdmı amacı herşeyi plazmaya aktarmaktır
ısrar et hergün söyle hergün söyle bıktır. o zaman söyler
Mesajım bulunsun..
Çok geç oldu ama cevabı buldum Windows logosu+P ve ardından genişlet diyoruz.Ve fareyi sağa kaydırın sonuna kadar sağa kaydırdığınız plazmada olacak solda da laptop bir dosyayı Google Chrome u felan tutup sola kaydırdığımızda sadece plazmada görülecek biraz pratikle kavranılanacak ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme