Şimdi Ara

Laptopum acilmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper marka bir laptoum var. Gece oyun oynuyordum. Donra bilgisayar birdrn dondu fare hareket ediyordu. Ama tiklalatim hicbir ise yaramiyodu. Alt+f4 ctrl+alt+delete yaptim hic biri ise yaramadi. Sonra laptopu kapatma dugmesinden basili tutarak kapattim. Ilk basta acilirken bâyâ bekledi. Sonra acildi karsima w10 daki 9 secenekli menu geldi. Kurtarma .... sini baslat dedim. Sonra pc yeniden basladi. Pc casper yazisinda kaldi. Bendr bole olunca laptopu acma kapama dugmesinden kapattim ve actim. Acilirken biosa girdim. Biosta yapicak bisi bulamadim. Ayarlari defaultlayip ciktim. Bu seferde pc acilmadan sutekli biosa girmeye basladi. Kaydedip cikiyorum biostan ama kendisi biosa tekrar giriyodu. Bende boot sekmesinden launch csm i enable yaptim. Bu seferde laptop casper yazisinda kaldi. Ne yapmam lazim lutfen yardim edin ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc özellikleri mi söyleyemi unuttum
    Intel core i 7 4712MQ
    Nvidia geforce 840m
    1tb harddisk
    8 gb ram

• Eğer biosa girebiliyorsanız "restore defaults" yapın.Giremiyorsanız cihazın bios pilini çıkarın.
  • İşte sorun orada zaten. Laptopun icini acmak zor diyolar. Bend hic bulasmadim.
    Içini açmadan birşey yapamaz miyim ?

Bu arada ayarlari default edip girmrye calisinca bios acilip duruyor. Lapyop acilmiyor. Dutrkli bios ekranina geciyor

• Garantisi varsa hic arka taraflara dokunma. Garanti disina cikabilir.

Garantisi yoksa zwanzig dedigini siddetle tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.