Şimdi Ara

Laptopum birden kapanıyor ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nolur yardım edin kafayı yiyeceğim sorunu nedir bunun? Açıldıktan yaklaşık 10 dk sonra tak diye kapanıyor ve tekrar açmaya çalıştığımda ışığı yanıp sönüyor, açılmıyor. Anakartta sıkıntı varsa yeni anakart alacağım lütfen yardım edin. Forumu gezdim böyle bir konu bulamadım eğer benzeri varsa beni yönlendirirseniz sevinirim.

Not: Isınma sıkıntısı yok buna eminim. Bazen açılır açılmaz kapanıyor bazen bir iki saat dayanıyor. Ama önceden ısınma sıkıntısı vardı ve ısınınca kapanıyordu. Çok oyun oynadığımdan bu sürekli oluyordu acabu bu yüzden anakarta zarar vermiş olabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen yardım edin yok mu bilen

• Up

• hwmonitor indir sıcaklıklarına bak kapanmadan yada biosa giriyorsan ordan bak ekran kartıda sorun olabilir
  • Bu makinenin marka modeli nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bganotebook

Bu makinenin marka modeli nedir acaba

Acer aspire 5741g ama artık hiç açamıyorum laptopu

• quote:

Orijinalden alıntı: Zollex

Nolur yardım edin kafayı yiyeceğim sorunu nedir bunun? Açıldıktan yaklaşık 10 dk sonra tak diye kapanıyor ve tekrar açmaya çalıştığımda ışığı yanıp sönüyor, açılmıyor. Anakartta sıkıntı varsa yeni anakart alacağım lütfen yardım edin. Forumu gezdim böyle bir konu bulamadım eğer benzeri varsa beni yönlendirirseniz sevinirim.

Not: Isınma sıkıntısı yok buna eminim. Bazen açılır açılmaz kapanıyor bazen bir iki saat dayanıyor. Ama önceden ısınma sıkıntısı vardı ve ısınınca kapanıyordu. Çok oyun oynadığımdan bu sürekli oluyordu acabu bu yüzden anakarta zarar vermiş olabilir miyim?

Bu tür sorunlar ile çok karşılaştım
    Başka bir psu deneyin pcniz leptop mu yoksa?

• Laptopun pili bozulmus veya çıkmış olabilir bendede arada oluyor pili duzeltince gecior

• Şarja takılıykende aynı sıkıntıyı yapıyor mu

• muhtemelen pil sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.