Şimdi Ara

LAPTOPUM ÖLDÜ TAM BİR BİLGİSAYAR ÖZÜRLÜYÜM YARDIM EDİN LÜTFEEENNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. ben bilgisayardan hic anlamam caresizim.
    ACER travelmate 4600 laptopumu aldıktan 1 ay sonra düsürmüstüm. arkada bırazcık ezilme ve catlak olusmustu . fakat 10 ay boyunca sorunsuz kullandım. 2 ay once ekran pır pır etmeye renkler bırbırıne gırmeye basladı. ama 2-3 dakika bekleyince sorun kendiliginden duzeliyordu. servise gonderırsem sorun baska birseyde olsa bana yinede düsürdügün icin olmus deyıp garanti kapsamına almazlar diye servise yollamadım. cok nadir olan bir sorun oldugu icinde büyük ıhtimalle virustur deyip cok da ilgilenmedim.
    fakat 2 hafta önce tekrar pır pır ve KÜT ekran masmavi oldu. durup dururken.
    bilgisayar tamircisine yolladım. baska bir ekrana baglayıp calıstırmıslar wındows cökmüs ama bilgisayarda sorun yok sorun LCD de dediler.lcd yi calıstıran minik bir parca varmıs o calısmıyormus. o parca calısmadıgı icinde acaba yanlızca o parcamı calısmıyor yoksa tüm lcd mi gitmiş bilemiyorlarmış.
    lcd nin degişmesi erektiğini ama kendilerinde yedek parca olmadığı içinde ACERin yetkili servisine yollamam gerektigini soylediler.
    ACERi aradım 400 dolaran acıyorlar agızlarını o kadar param yok işin açıkcası.
    biri bana yardım etsin noolur.
    simdi acaba o ufak parca ne ise sadece onu değiştiremezmiyim ki.
    yada bu haliyle satabilirmiyim acaba bu laptopu
    yoksa lcd yi cıkarıp baska herhengi bir ekran taksam masaustu gıbı kullansam olu mu ki en azından cöpe gitmemiş olur.
    yada siz olsanız ne yapardınız
    LUTFEN YARDIM EDİN
    SIMDIDEN TESEKKURLER

• yerin neresi bilmiyorum ama istanbul sirkecide laptop parçası satan yerler var bir bak oralara istersen
    orda lcd vs parçaları ayrıca satıyorlar belki seninkine uyanını bulabilirsin
  • Neden tek konu açmıyorsunuz ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sandman

Neden tek konu açmıyorsunuz ki..

NE DİYON LÖ
  • başka bir monitör takıp masaüstü gibi kullanma şansın var tabii ki.. ama lcd'nin değiştirilmesi daha mantıklı. burada mantıksız olan ise 400 dolar gibi bir maliyetten bahsedilmesi. komple paneli değiştirseler ne kadar tutar ki? 100 dolar bilemedin 200..
  • hay agzından bal damlıyor
    oyle bır fiyat bulsam yaptırırım
    varmı bildiğin bir yer

yardımların için tesekkür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sandman

Neden tek konu açmıyorsunuz ki..

sende böle çaresiz kalsan senide görürdün.haklısın ama o da haklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.