ARkadaşlar dün burada laptop su içinde kalınca neler yapacağımı arkadaşlara sordum... bugünde laptop açıldı ama şimdi de tuşlardan bir kaçı çalışmıyor... Bu durumda ne yapacağım? acaba zamanla düzelir mi yoksa geçmiş olsun mu? Arkadaşlar laptop emanetti, tuşlar mı bozulmuştur yoksa devreler mi yandı. yani yeni klavye mi taktırıcam ne yapacağım, çok masraflı bir şey mi? nolur yardım edin...
servise götür
sadece klavyeyle yırttıysan iyi.Klavye 100-150 dolar.
Servisini bul telefonla bi sor, ama%100 servis yolu gözükmüş ona
tüh ya.... ,bu fujitsu siemensin servisi nerde abiler? ben beşiktaştayım... en yakın yer neresidir bilen var mı, bir de kaç günde alırım... Lan bir daha emanet bir şey alanın ya... KEndi laptopuma olsa gam yemiycem, format atcaz die aldık, şimdi biz formatı yedik...100-150 dolar da durdk yere çok para ya...
Oncelikle gecmis olsun.Boyle bir olay benim basimada gelmisti ama benimki sanirim daha kotuydu Cunku ben 0.5 Litre sutu klavyenin ustune dokmustum.Gecenin bir vakti napacagimi bilemedigim icin laptopu kapatip yattim.(Bu arada laptopt babamin ve icinde is ile ilgili cok onemli belgeleri vardi).Sabah kalktigimda bismillah cekerek laptopu actim.Sorun yok gibi gorunuyodu.Sonradan farkettimki laptopun mausu ve bir kac tus calismiyordu.Allahtan zamanla tuslar duzeldi fakat maus hala calismiyor
zamanla düzelmesi mümkü mü acaba? Yani biraz beklesem belki düzelir mi? Şimdi servisi aradım servis bana garanti kapsamı dışında taa güneşliye git dedi. YEdek parçacısını aradım o da 120 milyon fiyat çekti ama kendi takmıormuş, şimdi kalvyeyi alsam ben başkası takabilir mi? Yani sorum şu, klavye değişince bu problem çözülür mü yoksa içeride başka devrelerinde yanmış olması mümkün mü? durduk yere başımıza neler geldi ya :(