Şimdi Ara

LAPTOPUN EKRAN SALLANIYOR LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekteki videoyu izleyip yardımcı olmanızı rica ediyorum. Sorunun ne olduğu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı uzun süredir böyle sallanıyor ekran ekranı asagı yukarı oynatınca bıraz duruyor sonra yıne sallanıyor. Laptopu az kullandıgımdan fazla ellemıyordum sureklı yaptırcam ertelıyorum fakat insanlara guvenemıyorum en azından kolay yapılacak bır durumsa kendım bıseyler yapabilirsem bosuna kendımı kandırtmayayım yada sorunu bılıp ona göre gideyim yardımlarınızı bekliyorum... Lütfen Ciddiyet.
    https://youtu.be/3T0VTDvUU1Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihSzn -- 11 Mayıs 2015; 20:27:08 >

• video yok
  • Videoyu yukledim gozukmuyor anlamadim neyi yanlis yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihSzn kullanıcısına yanıt
    Youtube tarzı bir yere upla.
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    tamam öyle yapıyorum
  • Cihazınızın menteşeleri sağlam mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Oncelikle o sallanti deil goruntu kaymasi ekran kablosu ile ilgili eger sansli isen sadece kablo cikmistir ben yapamam diyorsan 10 15 tlye takarlar
    ama kotu olabileceksey kablo meteseye sikismis ve zedelenmis olabilir bu yeni ekran demek yani fiyati sen dusun(150-200)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • flex arızası.
  • En yüksek ihtimal : Laptopu al vga monutöre bağla aynı görüntüyü monitörde vermezse flex kablo arızalıdır(yerinden oynamışta olabilir öleyse işin kolay masraf etmezsin). Kablo zarar gördüyse 30-40 tl fiyatı var sanırım kablonun (netten bakmadım)
    Küçük ihtimal ihtimal : Eğer aynı görüntüyü monitör dede alırsan ekran kartının ramleri arızalıdır (çip değil ram)
    Çok çok küçük ihtimal : Ddr ramler arızalıdır değişmelidir

Bir monitor bulup dediklerimi yap,sorunu bul sonra tekrar yazarsın
    Kolay gelsin
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Evet saglam mesela oynatinca ekrani bazen durur gibi oluyor sonra yine devam

• Playexata kullanıcısına yanıt
    Ben bi tamirciye gostermistim fkat direk bana ekranin degismesi gerektigini soyleid icini hic acmadan

• hayati54 kullanıcısına yanıt
    Yani? Anlamadim

• squill S kullanıcısına yanıt
    Dediginizi bi deniyecegim aksam insaah buyuk bisey degildir

Yani dedigim gibi kablo ile alakali ama eger sadece ciktiysa onu ucuza yaparlar

Eger pcniz yeniyse kopmus olsa bile 30 tlden yukari cikmamasilazim cunku kablo değise bilinkyor eski pclerde kople ekrana bagli

Ayriyetten bir arkadasa sordum onun dedigine gore ekran darbe aldiysa hizalayicisi bozulmus olabilkr dedi budurum varsa ekran komple degismeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.